KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam problem, mam oponki 245/75/17 całoroczne, w związku z wypadami w góry chce kupić jakieś zimówki, najlepiej żeby nie kosztowały z 1000-ka ;) No ale nigdzie nie moge znaleść rozmiaru, nawet mniej więcej podobnego ;) Pomóżcie ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Sorki za :icon_twisted: , ale.... To ty nie słyszałeś że zima odwołana? Sniegu prawie już nima... Chyba że do austrii lecisz... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Sorki za :crossy: , ale.... To ty nie słyszałeś że zima odwołana? Sniegu prawie już nima... Chyba że do austrii lecisz...Mam to w planach i dlatego szukam ........................... chociaż ktoś mi powiedział żeby olać i łańcuchy brać ale nie moge znaleść pasujących na moje gumy :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 na necie nigdzie nie ma? na oponeo.pl baloon.pl itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 na necie nigdzie nie ma? na oponeo.pl baloon.pl itp?No nie ma ............................ nie musi być akurat taki rozmiar ale nawet zbliżonego nie ma :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chyba są jakieś 17 używane na Zaciszu. Najlepiej zadzwoń i się zapytaj nr. 605-470-605 zakład znajduje się na Bukowieckiej 6 (możesz powiedzieć że od Arka dostałeś numer :icon_mrgreen: ) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Mam problem, mam oponki 245/75/17 całoroczne, w związku z wypadami w góry chce kupić jakieś zimówki, najlepiej żeby nie kosztowały z 1000-ka :icon_mrgreen: No ale nigdzie nie moge znaleść rozmiaru, nawet mniej więcej podobnego :notworthy: Pomóżcie :) www.://motoricus.pl Dziwny rozmiar, znaczy, dziwnie wysoki profil jak na ten rozmiar. Na jaki samochód ?245/65/17 dostaniesz bez problemu. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 www.://motoricus.pl Dziwny rozmiar, znaczy, dziwnie wysoki profil jak na ten rozmiar. Na jaki samochód ?245/65/17 dostaniesz bez problemu. Dzięki Zbyszek, sprawdze, kurde może cos pokombinowalem, fure odbieram w Piątek więc sprawdze. Chodzi o Grand Cherokee. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chodzi o Grand Cherokee. Poczekaj z zakupami aż odbierzesz brykę, może się okazać że jest np. na 16" i co wtedy zrobisz z 17" ???Ja do Navary wsadziłem Nokiany 245/65/17 WR. Jako że zimy u mnie praktycznie nie było nie dało ich się dobrze przetestować.Zalety; są tanie, dobra marka. Cena 630zł brutto w sklepie motoricus.pl z dostawą za sztukę.Wady; na mokrym i lodzie ... takie sobie. Podobno najlepiej sprawują na śniegu. Podobno.Tańsze są Cooper'y, niewiele i nie jestem do końca pewien czy są WR lub *, czy są tylko wielosezonowe.Na Cooper'ach jeździ ( chyba ) Ryży i może coś więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobra, wszystko jasne, dzięki za pomoc :buttrock: p.s. Okazało sie że mam 245/65/17 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armacko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 te opony są chyba wycofane pozostaje zmiana felg ewentualnie upchąc rozmiar większe lub mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi