siwy1971-12 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam!Zdjęcia chciałbym zamieścić, tylko jak to zrobić? może ktoś mi doradzi?. Z góry dzięi za pomoc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 WitamGratuluje wyboru, kolejny "gwiazdor" :wink: , do zobaczenia na trasie. Witam!Zdjęcia chciałbym zamieścić, tylko jak to zrobić? może ktoś mi doradzi?. Z góry dzięi za pomoc :icon_mrgreen: Robisz fotki cyfronem, (obrabiasz, zmniejszasz, [niekoniecznie]), wrzucasz na kompa, wchodzisz na http://www.bikepics.com/, rejestrujesz się, wybierasz jakie masz moto i z kompa ładujesz tam fotki, cała filozofia. Jak co to służę pomocą na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dzięki mausser :wink: . Zrobię w weekend bo przez 2 dni mnie nie bedzie i się odezwę co dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No to witaj w krainie Star'ów.Lewa w górę i do zobaczenia na trasie. pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam ponownie!Wiem, że sobie szanowni bracia pomyślą, że coś ze mną jest nie tak ale stało się i już. Niestety sprzedałem sowjego kochanego Dragusia. trafił się napalony klient, dał dobre pieniądze i sprzedałem :banghead:. W zwiazku z powyższym przez ostatnie dni siedziałem po południu i robiłem nowy sprzęt czyli ten co miał być wcześniej Kawasaki 1500 Nomad Tourier. jak pisałem na początku, rozebrałem całego i dałem wszystko do malowania mimo że nie było takiej potrzeby ( w końcu nigdzie nie leżał) ale przynajmniej nie bedzie odcieni innego lakieru, kufer ładnie mi skleili tak ze nie ma śladu :). Dzisiaj wszystko poskręcałem, zrobiłem przegląd i został mi tylko wydział komunikcji w poniedziałek. Teraz wygląda jak nowy tylko jest jeden mały problem. Mam puste wydechy vans&hines (całkiem puste) i jest tak głośny że boję się że mi zabiorą dowód, ryczy, strzela i widać ogień z rur jak mu się odejmie gazu. Mi się to podoba :) ale nie wiem jak panom w niebieskich mundurkach. Zastanawiam się co zrobić aby go troszkę wyciszyć, Może macie jakieś pomysły. Pozdrawiam. P.S. Fotki zapodam jak zrobi się pogoda i go wyprowadzę na słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 zobacz czy wydechy przy końcu na dole (lub z boku) mają dziurkę na srubkę... jak mają to znaczy, że były jeszcze wkłady - może znajdziesz w necie wkłady oryginalne do tego typu V&H. Jeżeli nic nie ma, to sam dorób zaślepki jak ci hałas przeszkadza - bo niebiescy raczej nie robią w PL problemu - gorzej w niemcowni...pzdr i gratki ze sprzętu :crossy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam!Właśnie dzisiaj wykręciłem jedną rurkę i jutro dorobię zaślepki. Są 2 dziurki na końcu tłumika więc będzie do czego przykręcić te zaślepki. Mam nadzieję że bedzie ok jak to złożę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi