aftys6 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja niedawno maielm tn sam dylemat, chcialem fajna amszynke do turystyki, w gre wchodzily:-CB seven fifty ( lepeij odpusc sobie nigh hawk) podobna maszyna, ale ma slabsze hamulce ponoc takie drobiazgi jak filtry itd sa drozsze i trudniejsz edo kupienia...-XJ 900-TDM-NT Deauvile V Ostatecznie kupilem to ostatnie, gowe wziela wygoda, wg mnie bardzp wygodna pozycja za sterami, kuferki zintegrowane ( dodatkowo mam centalny) ekonomia silnika ( 4,5 litra benzyny devilce stacza bez problemu), a takze wygoda prowadzenia i lekkosci - mimo swoich 230 kg (??)Druga amszynka jaka bym, kupil z powyzej wymienionych to TDM 850 z tym ze w nowszej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spr Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 budzet zamiast roznac to chwilowo sie ograniczyl i zastanawiam sie nad suzuki gs500emialem okazje troszke potestowac.calkiem mily i nie przeraza moca.cena jest jego glownym atutem.ale jest to dosyc specyficzny motocykl.nie jestem pewien do konca czy przy moim wzroscie bedzie to odpowiedni wybór...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wybór jest odpowiedni jak ci się podoba. Jak sie przejechałeś i jest git, to kupuj i ciesz się jazdą. A w lustro nie patrz. Na odbiciach się nie jeździ (choć jest taka grupka..... :) ) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Cieżka sprawa żeby dobrać moto taki jak chcesz za taką kase,jeszcze przerejestrowanie a gdzie strój dla ciebie i drugiej połowy itp.w turystyke trzeba sie wystroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi