marakuz Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 U mnie w zeszłym roku zaczynało sie od slalomu miedzy pachołkami i po slalomie wjezdzało sie od razu na ósemke. 5 razy ósemka i slalom powrotny miedzy ok 5 pachołkami. Po zakonczeniu slalomu - ruszanie pod górke. W Gdańsku taką górke wymyślili że po zatrzymaniu sie przed linią i puszczeniu hamulców moto spokojnie stało bez cofania się :crossy: .No i dalej jazda po mieście z boskim hełmofonem, w którym oprócz trzasków i pisków niewiele co można było usłyszeć :mrgreen: .Z cieżkim trudem pozostawało mi rozszyfrowywanie kilku magicznych słówek typu - lewo,prawo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Poniewaz kurs ukończyłem 29 czerwca a egzamin praktyczny mam 16 sierpnia dopiero to chciałbym sobie przypomniec jak się obchodzić z GN250. Czy ktos mógłby mi podać namiary na Pana Janusza z os.Złotej Jesieni. Może dałoby się jakoś dokupić godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 czesc - tak sie sklada że mam namiary - nie wiem tylko czy publikacja jego namiarów to nie bedzie jakies przestepstwo (tyle sie mówi o ochronie danych) - puszcze ci na priva. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 czesc - tak sie sklada że mam namiary - nie wiem tylko czy publikacja jego namiarów to nie bedzie jakies przestepstwo (tyle sie mówi o ochronie danych) - puszcze ci na priva. pozdr. a możesz puścić i do mnie? dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 750 zł płacicie?? ja też tak chce!, robie prawko w Krakowie i dałem 900.A do tego zdziwiło mnie że w ramach 20 godzin praktyki 12 musze zrobic na placu, a tylko 8 w miescie :?: Czy u Was też tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 gdzie robisz prawko za 900 zł ?? Co do godzin na placu i w mieście to nie ma reguły. Jedno co jest pewne to 30 godzin teorii (jeżeli nie masz jej zdanej) kiedy zaczynasz kurs ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja płaciłem 800,- PLN i miałem tylko 6 godzin na mieście, a na placu musiałem 14 godzin sie wynudzić :buttrock:Ale to wszystko jest pikuś. Najgorsze sa terminy (długie oczekiwanie) na egzaminy...W KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mógłby mi ktoś napisać ile sie czeka na egzamin teoretyczny i praktyczny (kat A) po zakończeniu kursu??[ Prawko za 900zł robie w LUZie. Kurs zacząłem juz w lipcu. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja skończyłem kurs 29 czerwca i wtedy tez pojechałem od razu złożyć papiery na Koszykarską. Najwcześniejszy termin egzaminu teoretycznego był na 27 lipca i nie mozna sie było umówic odrazu na praktyczny, bo nie!!!, bo dopiero po teoretycznym zdanym (a to przecież moja sprawa czy strace 90 złotych - czy ile to tam kosztuje) :buttrock: I znowu zaraz po teoretycznym umawiałem sie na praktyczny i najwczesniejszy termin to był 16 sierpnia. I tak (licząc, że zdam za pierwszym podejściem a innej mozliwości nie biore pod uwagę, bo jeżdżenie bez prawka mnie stresuje) to bede jeszcze musiał czekac miesiąc na wydanie dokumentu i legalnie bede mógł sobie pojeździć dopiero koło połowy wrzesnia :cry: A kurs zaczynałem w maju...A to Polska właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 racja, w krakowie teraz są masakrycznie odległe terminy. Na egzamin na katamaran trzeba czekać do listopada, z moto troche lepiej, ale dopóki sam nie złożę papierów nie chce nic mówić. Ogólnie jest krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 czy to forum już wygasło?Mam do was pytanie bardzo dobrze wszystkim znane <lol>Jego niezwykłośc polega jednak na tym że skierowane jest tylko do osób które zdawaly w Krakowie, na Koszykarskiej - (bo tu właśnie bede zdawał)Czy życzą sobie u nas uzywać kierunków, kręcić głową ...itp :?: :?: Aha i jeszcze coś: czy jest mozliwosc przed ósemką przejechać sobie pare metrów po placu żeby wyczuć moto :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 jazdy przed 8 nikt nie praktykował jak ja zdawałem, kierunki stosować wypada i nawet potrzeba, ale się przyjęło ze mozna jechać z egzaminatorem i oblukać trasę jak ktoś kto jest przed tobą zdaje, egzamin wspominam bardzo dobrze, niezdało tylko może ze dwóch gości ale to dlatego ze nie przejechali 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Na placu nie trzeba ani machać głową, ani używać kierunków - poza startem kiedy trzeba dać lewy kierunek i ładnie machnąć głową tak jest teraz. Miasto to inna sprawa - tam już trzeba syngalizować wszystko. Kiedy masz termin ?? z tego co wiem zapisujących się teraz przenoszą na marzec 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 "Kiedy masz termin ?? z tego co wiem zapisujących się teraz przenoszą na marzec 2005" Zapisywałem się 25.10.04 i wyznaczyli mi termin na 5.11.04. Podobno ostatni w tym roku.A potem to faktycznie dopiero są od Marca... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Dobra, to ja mam jeszcze ostanie pytanie : czy przy ruszaniu pod górke na egzaminie sa jakies wytyczne?? i w ogóle czy jest teraz ten manewr?, bo instruktor na kursie mi nic nie mówił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi