medyk88 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 WITAMCZY KTOŚ NIE WIE CO TO JA ZA ZBIORNICZEK NAD LEWĄ NÓŻKĄ NA RAMIE POD SIEDZENIEM MAM?? (CAY ZBIORNICZEK JEST WIDOCZNY, ODCHODZI OD NIEGO JAKIŚ PRZEWÓD)MA - OK 15 CM DŁUGOŚCI :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 WITAMCZY KTOŚ NIE WIE CO TO JA ZA ZBIORNICZEK NAD LEWĄ NÓŻKĄ NA RAMIE POD SIEDZENIEM MAM?? (CAY ZBIORNICZEK JEST WIDOCZNY, ODCHODZI OD NIEGO JAKIŚ PRZEWÓD)MA - OK 15 CM DŁUGOŚCI :lalag: Nie jestem pewien, ale z lewej strony to mi wyglada na zbiornik wyrownawczy plynu chlodniczego.Niech sie jakis hondziasz wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To jest czesc zawieszenia tylnego - polaczone z amortyzatorem. Mozna nim regulowac zawieszenie jest pokretlo na srubokret hard>soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Moze Nitro ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 DZIEKI SERDECzNE squodprosze admina o skasowanie juz mojego posta żeby nie zaśmiecać fora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Moze Nitro ? :lalag: smiejesz sie, to wyglada jak mala dutla pod nitro :) oczywiscie tylko wyglada :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Medyk jak po co piszesz do admnia żeby wyczyścił forum jak sam wcześniej założyłeś dwa tematy jeden pod drugim!?Lepiej na przyszłość zadaj dwa pytania w jednym temacie albo użyj wyszukiwarki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi