flakon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) witam mam problem ze swiatlem stop jak hamuje przodem to jest ok a jak tylnym hamulcem to niema stopu i jeszcze jedno motor sprowadzony ze stanów czy swiatla coly czas sie swieca i przednie kierunki Edytowane 19 Stycznia 2008 przez flakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam mam problem ze swiatlem stop jak hamuje przodem to jest ok a jak tylnym hamulcem to niema stopuSprawdź włącznik przy dźwigni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 w stanach tak mają, kierunki też, taki obrys motocykla, cos jak w tirach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flakon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a nie orjentujesz sie czy nie bedzie problemu z przegladem jakie ma spalanie na 100 honda 1000 vtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) JA mam shadow wersje amerykanska tez swiecą kierunkowskazy non stop nigdy nie bylo z tym problemow na przegladzie a mam ja okolo 7 lat, takze luz,pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2008 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam mam problem ze swiatlem stop jak hamuje przodem to jest ok a jak tylnym hamulcem to niema stopu i jeszcze jedno motor sprowadzony ze stanów czy swiatla coly czas sie swieca i przednie kierunki :D W kierunkowskazach jest zarowka z podwojnym wloknem 5W/21W swieci caly czas 5, 21 dziala przy wlaczonym kierunku. Jak kolega juz mowil najprawdopodobnie zanieczyszczony wylacznik przy pedale lub po prostu przewod sie zsunal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a nie orjentujesz sie czy nie bedzie problemu z przegladem Powinien być problem z przeglądem. I to nie tylko z kierunkami ale też ze światłami drogowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Powinien być problem z przeglądem. I to nie tylko z kierunkami ale też ze światłami drogowymi. moj CX jest z USA. Na przegladzie nie ma najmniejszego problemu, tylko nie nalezy jechac do jakiejs wypasionej stacji co sie bedzie bala o kazda pierdołe. Co do swiatla stopu to nie moze nie dzialac. Powodow (błahych) moze byc kilka: zarowka, łącznik przy dzwigni, uszkodzony przewodzik. pozdro Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 moj CX jest z USA. Na przegladzie nie ma najmniejszego problemu, tylko nie nalezy jechac do jakiejs wypasionej stacji co sie bedzie bala o kazda pierdołe. Co do swiatla stopu to nie moze nie dzialac. Powodow (błahych) moze byc kilka: zarowka, łącznik przy dzwigni, uszkodzony przewodzik. pozdro Żarówka powodem? :D Jakim cudem, jeśli ciśnie przedni i się świeci? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterro Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Powinien być problem z przeglądem. I to nie tylko z kierunkami ale też ze światłami drogowymi."POWINIEN"...(?) Ot i przyklad dlaczego mamy nasze polskie piekielko.Nie kocham Amerykanow ale Polak musi poprawiac nawet ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Żarówka powodem? :D Jakim cudem, jeśli ciśnie przedni i się świeci? :wink: czepiasz sie...przynajmniej ten powod wyeliminowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 czepiasz sie...przynajmniej ten powod wyeliminowany :)Wcale :flesje: , chce mu kosztów zaoszczędzić jeszcze kupi ze 100 żarówek bo każda będzie zepsuta i świeci tylko na klamce :P To tak żartem, bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi