Gość Bern Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Klaudio. O takie sprawy to zapytaj Huberta,on kupował nówkę sztukę w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 A czy ktoś sie orientuje na jakch oponach Bandyta 1200 S jest sprzedawany w ASO?z tego co widziałem w salonie to model A.D. 2006 stał na dunlopach D218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witamno nareszczie ktoś wpadł na super pomysł na temat bandita. W sumie jestem też posiadaczem Suzuki Bandit 600S z 2000r. przekulane 31 tys km, troche w nim porobilem usztywnilem lagi i obnizylem, pelna regulacja, wymiana tlumika na sportowy , nadkole, wypelnienie zadupka zminilem (bo ten wachlarz od rejestracji mnie denerwoal) a tak rejestracja troche sie schowala ;-) , migacze na male zminilem i podnozki, czeka mnie tylko wymiana w sumie filtra powietrza na sportowy ale wlasnie tutaj mam zonka bo nie wiem co wybrać ?? a i jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Bandziora z tylnia opona 180 ??? jak sie jezdzi warto zakladac ??? Pozdrawaim wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 z tego co widziałem w salonie to model A.D. 2006 stał na dunlopach D218No i właśnie i mi się też tak jakoś wydaje ,że Dunlopy.a i jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Bandziora z tylnia opona 180 ??? jak sie jezdzi warto zakladac ??? Wyżej o tym pisaliśmy.B600 śmiga na 160 i lepiej tego nie zmieniaj :]Na 180 jeżdżą duże Bandziory :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 wiecie jak wygląda seryjny kolektor wydechowy (ma polączone ze soba 2 środkowe i 2 skrajne rury)a w tuningowym każda rura idzie osobno + tuningowy dedykowany tłumik i mamy potworkatak sobie wymyśliłem co by było jak by dal kolektor pożądnemu lutnikowi żeby powycinal te łączniki i ładnie załatał dziury w rurach potem przykrył to pługiem żeby nie było widac przeróbki ciekawe jak to sie ma do żeczywistości co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) :wink: no to i ja sie do szanownego zgromadzenia dopisuje :biggrin: ,choc moje moto to nie bandit :) ,ale korzenie te same :banghead: :biggrin: :banghead: :cool: Edytowane 18 Stycznia 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ale korzenie te sameTe same serce bije :icon_biggrin: ...witamy i pozdrawiamy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 migacze na male zminilemMożesz napisać, jakie migacze i gdzie kupiłeś (rozumiem, że mowa o przednich)? Ja bym chętnie założył takie akcesoryjne, które nie wystają poza obrys owiewki, a co za tym idzie, nie łamią się podczas przeciskania się między puszkami na grubość lakieru. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Możesz napisać, jakie migacze i gdzie kupiłeś (rozumiem, że mowa o przednich)? Ja bym chętnie założył takie akcesoryjne,polecam takie jak moje w kierownicy są dobrze widoczne i elastyczne co powoduje że nawet przy upadku parkingowym sie nie złamią Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witamno nareszczie ktoś wpadł na super pomysł na temat bandita. W sumie jestem też posiadaczem Suzuki Bandit 600S z 2000r. przekulane 31 tys km, troche w nim porobilem usztywnilem lagi i obnizylem, pelna regulacja, wymiana tlumika na sportowy , nadkole, wypelnienie zadupka zminilem (bo ten wachlarz od rejestracji mnie denerwoal) a tak rejestracja troche sie schowala ;-) , migacze na male zminilem i podnozki, czeka mnie tylko wymiana w sumie filtra powietrza na sportowy ale wlasnie tutaj mam zonka bo nie wiem co wybrać ?? a i jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Bandziora z tylnia opona 180 ??? jak sie jezdzi warto zakladac ??? Pozdrawaim wszystkich CZescmoże pokażesz fotki po przeróbkach, mam jeszcze pytanko gdzie w Poznaniu mogę zrobić przegląd Bandziora, chodzi o regulacje itp, przegląd na 12 tys. pzdr Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Panowie już niedługo (miesiąc/dwa) dołączę do grona LOS BANDITOS ;) Jestem na etapie poszukiwań B6 z min. 2000r. :wink: @Adam sprzątnął mi CBF'kę Klaudiusza sprzed nosa :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 @Adam sprzątnął mi CBF'kę Klaudiusza sprzed nosa No i z tego tytułu miał wiele problemów i przykrości na 4rum :) :bigrazz: :flesje: BTW Bartek jakiej wersji B6 szukasz , N czy S :smile: nie łamią się podczas przeciskania się między puszkami na grubość lakieru.Olsen a jak Ty to robisz.Przecież końcówki kiery wychodzą dalej poza obrys niż kierunki.No i te przeciskanie na grubość lakieru......nieładnie :wink: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 BTW Bartek jakiej wersji B6 szukasz , N czy S :banghead: Szukam B6 w wersji S od 2000r. do ok. 2002r., żeby się zmieścić w kwocie do 11-12tys. zł :banghead: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joozek1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam, mam mały problem, moge kupić okazyjnie opone do Bandziora 160/70/17. zalecane są 160/60/17 czy ktoś ma może zainstalowane te o wyższym profilu??? jest jakaś różnica??? Pozdro dla wszystkich Bandziorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie no pomysł pierwsza kalsa, Bandit to mój faworyt od 1-ego wypustu. Mam nadzieję iż na sezon 2007 nędę już w gronie B6. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi