Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

no nareszczie ktoś wpadł na super pomysł na temat bandita.

W sumie jestem też posiadaczem Suzuki Bandit 600S z 2000r. przekulane 31 tys km, troche w nim porobilem usztywnilem lagi i obnizylem, pelna regulacja, wymiana tlumika na sportowy , nadkole, wypelnienie zadupka zminilem (bo ten wachlarz od rejestracji mnie denerwoal) a tak rejestracja troche sie schowala ;-) , migacze na male zminilem i podnozki, czeka mnie tylko wymiana w sumie filtra powietrza na sportowy ale wlasnie tutaj mam zonka bo nie wiem co wybrać ??

a i jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Bandziora z tylnia opona 180 ??? jak sie jezdzi warto zakladac ???

Pozdrawaim wszystkich

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

z tego co widziałem w salonie to model A.D. 2006 stał na dunlopach D218

No i właśnie i mi się też tak jakoś wydaje ,że Dunlopy.

a i jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Bandziora z tylnia opona 180 ??? jak sie jezdzi warto zakladac ???

Wyżej o tym pisaliśmy.B600 śmiga na 160 i lepiej tego nie zmieniaj :]

Na 180 jeżdżą duże Bandziory :notworthy:

wiecie jak wygląda seryjny kolektor wydechowy (ma polączone ze soba 2 środkowe i 2 skrajne rury)

a w tuningowym każda rura idzie osobno + tuningowy dedykowany tłumik i mamy potworka

tak sobie wymyśliłem co by było jak by dal kolektor pożądnemu lutnikowi żeby powycinal te łączniki i ładnie załatał dziury w rurach

potem przykrył to pługiem żeby nie było widac przeróbki

ciekawe jak to sie ma do żeczywistości

co wy na to??

:wink: no to i ja sie do szanownego zgromadzenia dopisuje :biggrin: ,choc moje moto to nie bandit :) ,ale korzenie te same :banghead: :biggrin: :banghead: :cool:

Edytowane przez kulka

dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7

http://www.bikepics.com/members/kulka/

migacze na male zminilem

Możesz napisać, jakie migacze i gdzie kupiłeś (rozumiem, że mowa o przednich)? Ja bym chętnie założył takie akcesoryjne, które nie wystają poza obrys owiewki, a co za tym idzie, nie łamią się podczas przeciskania się między puszkami na grubość lakieru.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Możesz napisać, jakie migacze i gdzie kupiłeś (rozumiem, że mowa o przednich)? Ja bym chętnie założył takie akcesoryjne,

polecam takie jak moje w kierownicy są dobrze widoczne i elastyczne co powoduje że nawet przy upadku parkingowym sie nie złamią

Pozdro

Witam

no nareszczie ktoś wpadł na super pomysł na temat bandita.

W sumie jestem też posiadaczem Suzuki Bandit 600S z 2000r. przekulane 31 tys km, troche w nim porobilem usztywnilem lagi i obnizylem, pelna regulacja, wymiana tlumika na sportowy , nadkole, wypelnienie zadupka zminilem (bo ten wachlarz od rejestracji mnie denerwoal) a tak rejestracja troche sie schowala ;-) , migacze na male zminilem i podnozki, czeka mnie tylko wymiana w sumie filtra powietrza na sportowy ale wlasnie tutaj mam zonka bo nie wiem co wybrać ??

Pozdrawaim wszystkich

CZesc

może pokażesz fotki po przeróbkach, mam jeszcze pytanko gdzie w Poznaniu mogę zrobić przegląd Bandziora, chodzi o regulacje itp, przegląd na 12 tys.

pzdr

Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono

Panowie już niedługo (miesiąc/dwa) dołączę do grona LOS BANDITOS ;)

Jestem na etapie poszukiwań B6 z min. 2000r. :wink:

@Adam sprzątnął mi CBF'kę Klaudiusza sprzed nosa :)

@Adam sprzątnął mi CBF'kę Klaudiusza sprzed nosa

No i z tego tytułu miał wiele problemów i przykrości na 4rum :) :bigrazz: :flesje:

BTW Bartek jakiej wersji B6 szukasz , N czy S :smile:

nie łamią się podczas przeciskania się między puszkami na grubość lakieru.

Olsen a jak Ty to robisz.Przecież końcówki kiery wychodzą dalej poza obrys niż kierunki.

No i te przeciskanie na grubość lakieru......nieładnie :wink: :wink: :wink: