kurbat Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 witam, no to koledzy niestety skok na Louisa w Berlinie nieudany bo wracając do kraju przesiadke miałem w Poznaniu a nie w Berlnie więc te pare godzin czekania spędziłem na dworcu Poznań Główny :) Przy okazji mam pytanie, w którym miejscu dokładnie wahacz w bandziorze może pękać ?da się to jakoś wyraźnie zobaczyć ? Może następnym razem - pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kurcze, Weekend mnie nie było i prosze ilu nowych mamy, Witajcie :icon_mrgreen: Co do Zlociku to coś sie zorganizuje, pomyślimy :buttrock: p.s. Monia, ładne okulary przeciwsłoneczne w Avatarku :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No tak i ja tez widze ,że nam się grono LosBanditos powiększa :clap: :clap: :clap: Witamy wszystkich bardzo serdecznie :lalag: p.s. Monia, ładne okulary przeciwsłoneczne w AvatarkuKlaudiusz daj spokój dopiero z Koszelówki wróciłeś :icon_mrgreen: :bigrazz: Przy okazji mam pytanie, w którym miejscu dokładnie wahacz w bandziorze może pękać ?da się to jakoś wyraźnie zobaczyć ?A jest jakis powód dlaczego w ogóle ma pękać?! O takiej przypadłości chyba nikt z nas nie słyszał.Mogę się mylić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl= No to wiadomo co trzeba robić :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl= No to wiadomo co trzeba robić biggrin.gif Zrobione... ;) Piękna maszyna, piękne ujecie .. czyli to co misie lubią najbardziej :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl= No to wiadomo co trzeba robić :) ... no Klaudio, Ty mi komplement o okularkach, to sie postaralam, a co :P ...ale CHĄDY Ci zagrazaja... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wahach pękac może pewnie dlatego, że swoje latka ma i już wyrobiony...ja też nigdy nie widziałem takiego ale ostatnio w necie czytałem w paru miejscach o tym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ostatnio w necie czytałem w paru miejscach o tym...?Zapodaj Kurbat jakieś szczegóły.Może być ciekawy temat ale wydaje mi się ,że jeżeli takie przypadki wystapiły to tylko dlatego ,że drajwer mordował swojego Bandite w jakimś dzikim terenie....:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No wlasnie...zapodam jak odnajde:) ale na pewno w co najmniej dwoch miejscach czytalem. moze to jakas fama - na razie olewam. jak znajde to zapodam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Koledzy dołączyłem do waszego grona.Mój jest z 2004rhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8aac36be5c320c2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 I w jedynym słusznym kolorze, Gratulacje :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 I w jedynym słusznym kolorze No co ty gadasz?? Przeciez nie jest niebieski.... :banghead: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam.jako ze chwilowo czekam na linke predkosciomierza :lalag: a sie w traske wybieram to tak mniej wiecej cos zeby sie orientowac .... (jeszcze tak dobrze moto nie poznalem zeby jakos zwrocic na to uwage i zapamietac)obroty przy predkosciach jakie macie na szostce: 90kmph .....130kmph .... no moze jeszcze z 60-70kmph na ktoryms biegu ? b6 z gory dzieki pozdrawiam wszystkichmichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Przypominam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl= Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Przypominam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl=[/quot Jest się o co bić mam nadzieje że wygrasz i zgarniesz tą wycieraczkę :)A tak na poważnie to nie masz poważnych konkurentów :biggrin: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi