kondorio Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie bede sie w tym watku rozwodzić na temat Twoje podejścia do kasy,bo mozna wiele zrozumieć ale jak napisalam motocykl=wydatki i nie dziw sie później,że nie jedzie. Ściągnięcie zbiornika to nie żaden problem czy szczyt finezji. Idź do garażu, ściągnij siedzenie i odkręć dwie śróbki- ot cała filozofia. Będziesz widział na ile masz tą "dostępność", o którą ci chodzi. Reszte już wiesz. :icon_mrgreen: Miłego dnia życzę... :crossy: dokladnie jak mowisz, ja 2 dni kompletowalem klucze i nasadke zeby dosrwac sie do swiec :) a propo wydatkow potrzebuje zmienic naped i moze ktos mi podpowie jaki zestaw do B12 K4 ( jakie duze zebatki i jaki lancuch macie i co polecacie) pzdr kondon 1200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ściągnięcie zbiornika to nie żaden problem czy szczyt finezji. Idź do garażu, ściągnij siedzenie i odkręć dwie śróbki- ot cała filozofia. Będziesz widział na ile masz tą "dostępność", o którą ci chodzi. Reszte już wiesz. icon_mrgreen.gif Złota rączkę mamy na pokładzie :icon_mrgreen: :clap: :biggrin: BTW. Jak przetłumaczyć Twój nick? Bo mi się kojarzy z jakąś rurą, szlauf po niemiecku (wiem ze pisownia nie ta :biggrin: ). Pozdrowionka :lalag: Kondorio. Kup dedykowany zestaw DID lub RK z zębatkami i już. W Autokompleksie dobre ceny są lub po prostu w Larssonie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 zestawy sa, tylko spotkalem sie z roznym dlogosciami lancuchow i zebatki tez byly rozne, a nie chce pozniej sie zamartwaic jak lancuh bedzie za krotki lub zadlogi 9choc pewnie to mniejszy problem) i pytanie czy zestaw zebatek 15 i 45 plus lancuch 110 ogniw bedzie ok ? i pytanie nr 2 czy macie zakute na stale czy na zapinke lancuchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Co do pytania nr. 2 to tylko zakuwanie. Reszte sprawdzę albo ktoś to wie z pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Serwisówka podaje 45/15 zębów dla B12 i 110 ogniw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa89 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Witam mam do was takie pytanie czy za 7000 zł można dostać Bandita 600 N w niezłym stanie bo takich ofert na allegro badz na wroom.pl czy innym badziewiu jest strasznie malo :icon_rolleyes: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Osa89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dawno żadnych ofert nie przeglądałem, ale mi się wydaje, że jakiś '98 za 7 tys zł można kupić w przyzwoitym stanie, tylko pamiętaj, że motor trzeba zarejestrować, ubezpieczyć itd. i to też są dość znaczne koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schnittlauch Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) rebel złotą rączką to bym się nie nazwała... poprostu jestem udowodnieniem, że kobieta i nawet blondynka potrafi :crossy: pewne rzeczy można znaleźć na necie, inne w książkach, a najwięcej nauczysz się metodą prób i błędów... /czego nie polecam ale jak baba się uprze... :cool: / Co do mojego nicku to Schnittlauch wystarczy wpisać w google by się pokazało tłumaczenie z języka niemieckiego- Szczypior /mieszkam teraz w Szwajcarii/. :icon_mrgreen: Co do łańcucha to bierz jak serwisówka mówi, bo nawet chcąc kupić zestaw napędowy masz napisane obok rozmiarówkę i jak narazie nie spotkałam się propozycji większej niż 110 co tyczy sie roczników 95-05... kucie stałe /moim zdaniem/ -bylam świadkiem jak gość przyszedł na serwis, bo mu łańcuch spadł - podczas jazdy... naszczęście dużej prędkości nie miał i miał pług, który zatrzymał łańcuch :icon_biggrin: oczywiście wszystko ma inny wymiar jeśli chcesz założyć większą zębatkę itp. ale to chyba nie oto chodzi w Twoim przypadku ... :icon_mrgreen: co do ceny ... sama ostatnio się rozglądam,bo chce sprzedać moją 'dziunie', ale ona to calkiem inna bajka ... z tego co widzialam to za 7000zl to faktycznie można coś przyzwoitego kupić ale to zależy od sprzedającego, bo jak wiadomo fantazja często ponosi, tak samo jak i stan techniczny motocykla nie da się ocenić po obrazku... ani opisie typu -" używany turystycznie, nie katowany, jeżdżony przez kobiete" :icon_mrgreen: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Schnittlauch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Rocznik '98 za 7tys. w przyzwoitym stanie..... Troszkę się nie zgadzam.. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Rocznik '98 za 7tys. w przyzwoitym stanie..... Troszkę się nie zgadzam.. to zależy co rozumiemy przez stan "przyzwoity" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 zestawy sa, tylko spotkalem sie z roznym dlogosciami lancuchow i zebatki tez byly rozne, a nie chce pozniej sie zamartwaic jak lancuh bedzie za krotki lub zadlogi 9choc pewnie to mniejszy problem) i pytanie czy zestaw zebatek 15 i 45 plus lancuch 110 ogniw bedzie ok ? i pytanie nr 2 czy macie zakute na stale czy na zapinke lancuchy ? Serwisówka podaje 45/15 zębów dla B12 i 110 ogniw. Żeby nie było niedomówień – piszę o GSF600. W zależności od rocznika były dwie długości łańcuchów. Pierwsze modele do 1999 roku miały 100 ogniw a po 2000 miały 112 ogniw przy takiej samej ilości zębów na zębatkach. Znalazłem takie informacje na stronie: http://www.esjot.com/ , było rozpisane modelami. Tylko musisz trochę poczekać, bo coś w niej grzebią. Wiec sprawdź 2 razy zanim zamówisz, bo ze skróceniem nie ma większego problemu – a brakujących ogniw nie dorobisz. Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ale Kondorio ma B12 :P tam się nic nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (...) przy wkręcaniu świecy najpierw wkręcaj palcami żeby gwint złapały bo możesz se spierd*** głowice... To koleżanka ma takie palce, że sięgnie świecą do gwintu? :biggrin: ...Bo koledzy to chyba tam nie dadzą rady wetknąć palców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schnittlauch Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) a kolega to chyba szuka taniej sensacji... " (...) przy wkręcaniu świecy najpierw wkręcaj palcami żeby gwint złapały bo możesz se spierd*** głowice... " każdy wie że świeca też ma swoja długość i nie trzeba dotykac gwintu... nawet nie o tym napisalam :icon_mrgreen: nie wiem czy wogole ktoś ma takie palce by tam siegnąć do gwintu trzymając jeszcze świece... :cool: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Schnittlauch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Widzę, że mamy tu prawdziwą twardą "sztukę" z niewielkim poczuciem humoru ;)......jakby coś mi feminizmem zapachniało ;) hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi