MariuszJ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no to świeczki nowe już są ale dałem kolesiowi 20 zeta i wymienił za mnie :bigrazz: a co się będę pierdzielił :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jeszcze poukręcam jakieś szpilki jak....... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 szukam kogos kto zamierza kupic na spole zestaw XENON HB 4 do B 1200 S K4,jak sie taki ktos znajdzie to czekam na meila [email protected] pzdr kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 szukam kogos kto zamierza kupic na spole zestaw XENON HB 4 do B 1200 S K4,jak sie taki ktos znajdzie to czekam na meila [email protected] pzdr kondon polecam, polecam. Ja tak samo kupiłem ksenona do bandziora z kolesie z bydzi. jestem bardzo zadowolony, a jazda nocą stała się prawdziwą przyjemnością :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) to moze kupisz jeszcze jeden :) tak na wszelki wypadek :) a jak to sie ma do oslepianai innych uzytkownikow? czy nie ma problemu? Edytowane 11 Grudnia 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 to moze kupisz jeszcze jeden :) tak na wszelki wypadek :) a jak to sie ma do oslepianai innych uzytkownikow? czy nie ma problemu? Dowiedz się po ile taki. Wrzuć linka. Kumpel z forum kupił i nie jest zadowolony. Moge byc zainteresowany :) A teraz pytanko od siebie. Kto sam wymieniał zestaw napedowy w B 1200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Napisz dokładnie czemu nie zadowolony. Jak nie sprzedam bandita to mam zamiar na przyszły sezon założyć taki dodatek, ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja sie przyznam ze nosilem sie z zamiarem zakupu TEGO ZESTAWU do mojego 1200S po pierwsze ze wzgeldu na niewielkie rozmiary skrzynki i przez to latwosc montazu (to zestaw do motocykla a nie adaptowany od auta co zreszta widac na fotkach) a po drugie ze moglem kupic tylko 1 kit do swiatel mijania bo dlugich prawie w ogole nie uzywam teraz a tym bardziej potem z Xenonem.. Nie kupilem bo wpadla mi okazja przeskoczyc na B-Kinga :buttrock: wiec nie bylo juz sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Napisz dokładnie czemu nie zadowolony. Jak nie sprzedam bandita to mam zamiar na przyszły sezon założyć taki dodatek, ale czy warto? nie zadowolony bo....to nie wiele daje...różnica jest raczej w kolorze światła czyli z żółtego na białe, ale inwestując w zestaw dedykowany do motocykla 1 szt. chyba cos koło 250 plna spodziewałem się czegos więcej.... poza tym dalej jadąc jako pierwszy bardziej widzę światła np. fazera, na zwykłych światłach jadącego za mną.... czytałem opinie tych co przeszli na xenon, niestety nie podzielam ich optymizmu a swoje spostrzeżenia popieram wrażeniami z jazdy nocnej. jednym słowem soczewka czy z xenonem czy bez jest niestety nie trafionym pomysłem, oprócz efektu wizualnego off kors :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 to moze kupisz jeszcze jeden :) tak na wszelki wypadek :) nie dzieki, jeden wystarczy :bigrazz: .... Kumpel z forum kupił i nie jest zadowolony...... trzeba zaraz mówic że gumbej jakąś tandete kupił*** :biggrin: :biggrin: :biggrin: nie zadowolony bo....to nie wiele daje...różnica jest raczej w kolorze światła czyli z żółtego na białe, ale inwestując w zestaw dedykowany do motocykla 1 szt. chyba cos koło 250 plna spodziewałem się czegos więcej.... poza tym dalej jadąc jako pierwszy bardziej widzę światła np. fazera, na zwykłych światłach jadącego za mną.... czytałem opinie tych co przeszli na xenon, niestety nie podzielam ich optymizmu a swoje spostrzeżenia popieram wrażeniami z jazdy nocnej. jednym słowem soczewka czy z xenonem czy bez jest niestety nie trafionym pomysłem, oprócz efektu wizualnego off kors :biggrin: uderz w stół :icon_mrgreen: Dowiedz się po ile taki. Wrzuć linka..... Moge byc zainteresowany :) ..... http://moto.allegro.pl/item493638935_hid_d...y_warszawa.html ja z kolesiem cos taigo kupilismy...chyba...nie wiem dokladnie bo to on kupowal ale wyszlo po 130 zeta i jest zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zajebiste to one będą jak sie nie ma soczewkowatych świateł, a tak to na niebiesko walą i w dodatku kiepsko :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sobie pokupowali panowie wersję z owiewką i kłopot. Nie dość, że brzydszy :icon_razz: to jeszcze po ciemku nic nie widać. Na golasie "trochę" wieje, ale lampka świetnie zapodaje :crossy: Golas to golas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Moja lampka jeszcze lepiej daje niż u Ciebie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 nie zadowolony bo....to nie wiele daje...różnica jest raczej w kolorze światła czyli z żółtego na białe, ale inwestując w zestaw dedykowany do motocykla 1 szt. chyba cos koło 250 plna spodziewałem się czegos więcej.... poza tym dalej jadąc jako pierwszy bardziej widzę światła np. fazera, na zwykłych światłach jadącego za mną.... czytałem opinie tych co przeszli na xenon, niestety nie podzielam ich optymizmu a swoje spostrzeżenia popieram wrażeniami z jazdy nocnej. jednym słowem soczewka czy z xenonem czy bez jest niestety nie trafionym pomysłem, oprócz efektu wizualnego off kors :biggrin: wiec rozumiem ze zmiana i tak nic nie pomoze? a moze to wina samej instalacji? bo np u mnie w aucie tez mam slabe swiatla i znalzlem na forum ze to wina producenta bo uzyl nieodpowiednich przewodow (nie pamietam czy za grube czy za cienkie) i znalazlem przepis jak to obejsc, moze w bandziorze dzrzemie podobna bolaczka, a jezeli nie to czy jest jakies inne rozwiazenie skoro nawet xenon nie daje rady? probowal kots moze zmienic instalacje z hb4 na np h7 albo h4? albo moze inny patent ktos posiada,nie mowie o zmianie zarowek czy jezdzie na dlogoch bo nie o to mi chodzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 wiec rozumiem ze zmiana i tak nic nie pomoze? a moze to wina samej instalacji? bo np u mnie w aucie tez mam slabe swiatla i znalzlem na forum ze to wina producenta bo uzyl nieodpowiednich przewodow (nie pamietam czy za grube czy za cienkie) i znalazlem przepis jak to obejsc, moze w bandziorze dzrzemie podobna bolaczka, a jezeli nie to czy jest jakies inne rozwiazenie skoro nawet xenon nie daje rady? probowal kots moze zmienic instalacje z hb4 na np h7 albo h4? albo moze inny patent ktos posiada,nie mowie o zmianie zarowek czy jezdzie na dlogoch bo nie o to mi chodzi pzdr Wymiana kabelków nic nie da. Poza tym żarówka a raczej żarnik xenonowy pobiera znacznie mniej prądu a zatem przekrój kabelków nie ma znaczenia. Zmiana z HB4 na inny nie wchodzi w grę. Zobacz jak jest mocowana zarówka a się przekonasz. Niestety chyba trzeba się pogodzić że w Naszych Lokomotywach światła były, są i będą chu...we. :lapad: Pozostaje śmigać tylko od świtu do zmierzchu (wersja dla więcej bojących) lub mieć to w doopie i dalej popierdal...ć i cieszyć się jak dzieciak z jazdy :buttrock: :clap: .....ja wybrałem to drugie...prawda Gumbej i Klaudiusz :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Prawda :buttrock: :biggrin: :crossy: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi