jokoko Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) no .. Klaudiusz z godziny na godzine coraz bliżej lidera :biggrin: kwestia czasu i 1st Edytowane 22 Maja 2007 przez jokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Koledzy chcialem powrocic do tematu zakupu moto za granica.A jakby kupic nowe z salonu "na firme" ? Polska firma ma NIP unijny, nieiecka ma NIP unijny wiec VAT-u nie placi.Jak kupujemy u nas w firmie np. uszczelki z niemiec to do ceny netto VAT nie naliczają, to samo z maszynami bardziej skomplikowanymi to i z moto tez tak powinno być. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Przypominam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl= pojszło :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Witam.jako ze chwilowo czekam na linke predkosciomierza :banghead: a sie w traske wybieram to tak mniej wiecej cos zeby sie orientowac .... (jeszcze tak dobrze moto nie poznalem zeby jakos zwrocic na to uwage i zapamietac)obroty przy predkosciach jakie macie na szostce: Ja mam B6 '97, więc wszystko jest tak samo jak u Ciebie. Na te prędkości, co pytasz akurat nie zwracałem uwagi, ale jest tak (6. bieg):80 km/h - 4 t.obr.100 km/h - 5 t.obr.120 km/h - 6 t.obr. resztę sobie możesz prosto policzyć z proporcji ile będzie przy innych prędkościach. Z tego wynika, że teoretycznie przy 12 t.obr. powinien lecieć 240 km/h, ale w tym zakresie obrotów już słabnie... Edytowane 23 Maja 2007 przez 600bandytowmnienosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 80 km/h - 4 t.obr.100 km/h - 5 t.obr.120 km/h - 6 t.obr. ok dzieki. starczy :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Coz, jako że temat, a raczej pytania przeszły bez echa, ponawiam z prosba o odpowiedz, bo sprawa jest, co tu duzo mowic, naglaca :D Zacytuje wiec, samego siebie: 1. Bracia i Siostry, tudziez odwrotnie,jestem szczesliwym wygranym aukcyjki tych gmoli, o ktorych pisalem wczesniej (...); czekam teraz na przesyleczke, ale nie wszystko jest tak pieknie poniewaz zakup dotyczy samych "rur" bez srub mocujacych z czym bezposrednio wiaze sie moje pytanie/prosba: czy ktos z Was kupil gmole z INSTRUKCJĄ, na ktorej bylyby narysowane wszystkie niezbedne podkladki, srubki, kolejnosc ich montarzu itd. (z tego co pamietam, ktos mowil, ze takie cos mial bo w innym wypadku, jak sam powiedzial - nie dal by rady wszystkiego poskladac jak trzeba)? Niezmiernie by mi to ulatwilo prace nad poszukiwaniami/dorobieniem wlasnych - prosze o SCANY. 2. Czy profil (wymiary/ksztalt) kierownicy B6 i B12 '95-'00 sa takie same? 3. Przypominam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&hl=Sie zrobilo - wychodzi na to, ze Banditowcy to najlepiej zorganizowana grupa bez organizacji (co do tego nie mialem nigdy watpliwosci - zeby nie bylo :buttrock: ) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ad.1. Zaiste jest to problem ale wydaje mi się ,że dość rzadki i nietypowy a zatem ilość odpowiedzi jest wprost proporcjonalna do osób nim zainteresowanymi.Tak jakoś se napisałem;).....nie piszą bo i nie wiedzą jak Tobie pomóc ( ja z resztą też ) a spamowanie byłoby nietaktowne.ad.2.Są takie same :icon_twisted:.ad.3.I wszystko jasne ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Wszystkich, potrzebuje manuala do b6 z 95 -96r. od kilku dni szukam go w sieci i na forach ale jak na razie niczego nie udalo mi sie znalezc. Mogłby ktos podeslac linka..?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Coz, jako że temat, a raczej pytania przeszły bez echa, ponawiam z prosba o odpowiedz, bo sprawa jest, co tu duzo mowic, naglaca ;) Zacytuje wiec, samego siebie: 1. 2. 3. Sie zrobilo - wychodzi na to, ze Banditowcy to najlepiej zorganizowana grupa bez organizacji (co do tego nie mialem nigdy watpliwosci - zeby nie bylo :flesje: ) Pozdro! Instrukcyja była, ale po założenia gmoli poszła do kosza, chociaz i tak chyba nie na wiele by się nie zdała bo dotyczyła całego otrzymanego kompletu :crossy: Pisałem Ci wcześniej, że może byc troche problemu jeśli bierzesz gmole bez srubek, co ja bym zrobił ;) chyba pojechał do jakiegos ślusarza starej daty co ma dwie szuflady przeróżnych srubek i próbował spasować coś na miejscu. Rebel czy może ja juz spamuje bo cos mi sie widzi ze tak wszystko już było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 w końcu mam znowu neta witam po dłuższej przerwie klaudiusz wiadomo co zrobiłem masz dużą przewagePozdro for ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Wszystkich, potrzebuje manuala do b6 z 95 -96r. od kilku dni szukam go w sieci i na forach ale jak na razie niczego nie udalo mi sie znalezc. Mogłby ktos podeslac linka..? Wysłałem Ci na mejla manuala użytkownika - jeśli o to Ci chodzi.Mam jeszcze 2 książki serwisowe w pdf-ach, ale są za duże i mejlem nie przejdą (50 MB i 380 MB). Obie zciągnąłem z eMula - jak masz to bez problemu powinieneś znaleźć. Poszukaj jeszcze gdzieś w sieci i na forum -kiedyś gdzieś widziałem strony i linki do stron z manualami, ale teraz nie pamiętam gdzie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 wielkie dzięki za mejla, już instaluje to eMule.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 wielkie dzięki za mejla, już instaluje to eMule. Ale mówię Ci najpierw może przejrzyj forum, bo gdzieś był temat z linkami... A z resztą... z eMula zciągniesz raz-dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hej - a ja z kolei poszukuję podręcznika użytkownika do Bandita 600S z 2004r. Może ktoś ma elektronicznie? Serwisówki mam, ale chciałbym mieć zwykłą instrukcję - po polsku byłoby super, ale angielska też jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Pytanko :flesje:Posiadam od miesiaca B6 z 2001 wersja z owiewka. Pytanie dotyczy swiatel przednich: czy jedno oko jest jako krotkie swiatlo , drugie jako dlugie? czy moze w ktorejs z opcji jest ze swieca oba na raz (dlugi lub krotkie)? U mnie dziala jak napisalem na poczatku, ale w instrukcji znalazlem ze jedna z zarowek jest dwuzwojowa. dzieki z gory ze odpowiedz pozdrBoodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi