---AL--- Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czołem Wszystkim :lalag: :( :) Oczywiście i ja się dołączam do spotkania i ewentualnego wspólnego powrotu.+48 664 741 303Pozdrowwionka i do zobczena na trasie.PS: Startuję o 7.30 w niedzielę ze stacji SHELL k/zjazdu z Legnica-Jawor na A4 i zamierzam lecieć przez Opole. Może ktoś się podłączy? Będzie mi miło.ADAM :P :biggrin: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No niestety, pomimo moich zapowiedzi, nie będę miał przyjemności see z Wami w Częstochowie. Powód - brak zrozumienia "pracodowcy" co do wyjazdowych planów : / Szkoda, ale sezon dopiera się zaczyna, więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja również nie dojadę do Częstochowy, pogoda jest do d........ i to jest główny powód, sezon dopiero się rozpoczyna jak napisał Dex, mam nadzieję że bedzie jeszcze okazja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja jadę ale samochodem - nie ma co przesadzać pogoda do bani 300 km to za dużo na takie wycieczki w deszcz.Sezon się rozpoczyna - jazda motorem ma dostarczać przyjemność a nie przemoknięcie, zmarznięcie i być może chorobę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Szwarc, to po jaka cholere jedziesz puszka??????????? Wszak to swieto motocyklistow, Ż E N A D A , to co robisz : / Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Kolego, bez obrazy ale to Twoje pytanie i wypowiedź jest żenująca. Jeśli rzeczywiście jesteś motocyklistą to powinieneś się domyślić. Dlaczego pojechałem autem a nie motorem:Trasa o długości - 272 km - to nie problem ale:Bardzo zła pogoda (lało jak z cebra), byłem troszeczkę przeziębiony a poza tym jechałem z żoną, a, że jestem początkującym motocyklistą bez doświadczenia jazdy w deszczu i potrafię realnie ocenić swoje możliwości zadecydowałem, że o wiele lepiej i bezpieczniej będzie jak pojadę właśnie "puszką". Po co w ogóle jechałem:A no po to aby być tam z motocyklistami, żeby poznać ciekawych ludzi - poznałem, żeby pooglądać ciekawe maszyny - pooglądałem - no i po to aby tak jak umiałem zacząć sezon motocyklowy. Przy okazji też zwiedziłem Jasną Górę. Mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazje pośmigać w dobrą pogodę. A to, że akurat pojechałem "puszką" nie znaczy chyba, że nie jestem motocyklistą nie ? A co uważasz, że lepiej było siedzieć w domu ? Myślę, że dokładnie przedstawiłem Ci swoje powody. Życzę Ci kolego dobrego sezonu. A teraz zobaczcie jakiego fajowego vulcan-a 750 widziałem na zlocie: http://www.grodziec.org/zloty/czestochowa/11.jpg http://www.grodziec.org/zloty/czestochowa/12.jpg http://www.grodziec.org/zloty/czestochowa/13.jpg http://www.grodziec.org/zloty/czestochowa/14.jpg Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez szwarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ej, nie obrażaj się :) Ale podtrzymuje to co napisałem wyżej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Kolego, bez obrazy ale to Twoje pytanie i wypowiedź jest żenująca. Ja również :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi