harnas Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 tak panowie i panie termin otwarcia sezonu w czestochowie został przesuniety na 20 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Czolem Wszystkim buttrock.gif Podobno 20.04.2008 ma sie odbyć kolejny zlot w Czestochowie otwierajacy sezon.Ja bedę tam (takie mam plany). Proponuje się spotkać tam na miejscu.Miejsce do ustalenia. Kto sie przyłaczy???Pozdrawiam Wszystkichbuttrock.gif buttrock.gif buttrock.gif Przecież tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 a jedziecie moze 04.04.08 na otwarcie sezonu w Świdnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Info na temat zlotu ZLOT . Teraz tak - jak to wygląda z dojazdem - jedziemy w sobotę czy w niedzielę - może lepiej poszukać jakiegoś noclegu i śmignąć w sobotę. Ma ktoś moze jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no najlepiej by było w sobote zeby w niedziele z rana sie nie zrywac...ale bedzie problem z noclegiem poszukam na necie moze ktos organizuje w okolicach Czestochowy jakis plac na postój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Trochę mnie zaniepokoił Twój post, więc napisałem do BrataB, On co roku informuje o rozpoczęciu sezonu w Czestochowie i mi odpisał: witamnic mi na ten temat nie wiadomo. poza tym to bardzo malo prwdopodobne poniewaz co roku impreza jest powiazana ze swietem patrona transportowcow. w kazdym razie zadnego oficjalnego komunikatu w tej sprawie nie bylo. moze organizatorzy drugiej imprezy na kampingu "olenka" czyli "stowarzyszenie mlodzi mlodym" Więc chyba wszystko bez zmian. Pozdrawiam uspokoiłeś mnie, widocznie jakaś plota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthusss Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja jadę na 100% innej opcji nie ma :) tylko czy ktoś może wie gdzie zbiera sie ekipa z okolic Bytomia Zabrza Gliwic?? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zarezerwowałem nocleg - http://www.mlodzi-mlodym.pl/impreza_motocyklowa.php.Za pokój A-2 dwuosobowy 70 zł. Proponuję już zacząć ustalać co i jak. A więc tak:Kto jedzie z okolic - LEGNICA, ZŁOTORYJA, CHOJNÓW, BOLESŁAWIEC, JAWOR, LWÓWEK ŚLĄSKI ? Proponuję się zebrać w większą grupę i jechać razem. Wyjechać trzeba by w sobotę rano a powrót w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jak dla mnie to moze byc w sobote...moto sie nie zagotujea nie lepiej jakies pole namiotowe czy cos? bo niezabardzo u mnie z funduszami bo musze na bajure szykowac kase.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthusss Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 słuchajcie jak dla mnie można wyjechać w sobotę!! ale ja np nie mam aż tak daleko wiec raczej pojadę w niedziele :crossy: znam skrót w samej Częstochowie jestem pewien ze ominę zakorkowaną drogę dojazdową na jasną góre :icon_mrgreen: tylko nie chce jechać sam a na trasie szukać ekipy której bede mógł zrobić ogon :icon_razz: wiec pytam jeszcze raz :biggrin: ktoś wie gdzie zbiera sie ekipa z okolić Bytom Zabrze Gliwice :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 W zeszłym sezonie np. wszyscy uczestnicy owego spędu na Jasną Górę spotykali się na obrzeżach Częstochowy, na takiej Górce coś tam (nie pamiętam dokładnie nazwy) i stamtąd paradnie wjechaliśmy na J S. To cały urok tej impry, a nie śmignięcie na samą uroczystość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 a nie lepiej jakies pole namiotowe czy cos? bo niezabardzo u mnie z funduszami bo muszę na bajure szykowac kase.. Nocleg - tutaj - http://www.mlodzi-mlodym.pl/impreza_motocyklowa.php kosztuje 35 zł od osoby i pole namiotowe też mają więc proponuję abyś zarezerwował miejsce. Kto jedzie z okolic - LEGNICA, ZŁOTORYJA, CHOJNÓW, BOLESŁAWIEC, JAWOR, LWÓWEK ŚLĄSKI ? Zawsze to lepiej śmignąć większą grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Czolem Wszystkim :icon_mrgreen: Podobno 20.04.2008 ma sie odbyć kolejny zlot w Czestochowie otwierajacy sezon.Ja bedę tam (takie mam plany). Proponuje się spotkać tam na miejscu.Miejsce do ustalenia. Kto sie przyłaczy???Pozdrawiam Wszystkich :crossy: :eek: :buttrock: Świdnica się wybiera w sobotę w 7 maszyn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 o to juz bedzie raźniej....co do szczegułów sie jeszcze zgadamy :( no chyba ze sami jedziecie :banghead: szwarc ty zamówiłes juz pokój? na spółe z kimś cvzy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 pozazdroscic mi zostaje:)tez bym sire wybral z wami :smile: pozdr :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi