Skocz do zawartości

CZESTOCHOWA 2008

---AL---
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czolem Wszystkim buttrock.gif

Podobno 20.04.2008 ma sie odbyć kolejny zlot w Czestochowie otwierajacy sezon.

Ja bedę tam (takie mam plany). Proponuje się spotkać tam na miejscu.

Miejsce do ustalenia. Kto sie przyłaczy???

Pozdrawiam Wszystkich

buttrock.gif buttrock.gif buttrock.gif

Przecież tak było.

Trochę mnie zaniepokoił Twój post, więc napisałem do BrataB, On co roku informuje o rozpoczęciu sezonu w Czestochowie i mi odpisał:

witam

nic mi na ten temat nie wiadomo. poza tym to bardzo malo prwdopodobne poniewaz co roku impreza jest powiazana ze swietem patrona transportowcow.

w kazdym razie zadnego oficjalnego komunikatu w tej sprawie nie bylo. moze organizatorzy drugiej imprezy na kampingu "olenka" czyli "stowarzyszenie mlodzi mlodym"

Więc chyba wszystko bez zmian.

Pozdrawiam

uspokoiłeś mnie, widocznie jakaś plota ...

Zarezerwowałem nocleg - http://www.mlodzi-mlodym.pl/impreza_motocyklowa.php.

Za pokój A-2 dwuosobowy 70 zł.

Proponuję już zacząć ustalać co i jak.

A więc tak:

Kto jedzie z okolic - LEGNICA, ZŁOTORYJA, CHOJNÓW, BOLESŁAWIEC, JAWOR, LWÓWEK ŚLĄSKI ? Proponuję się zebrać w większą grupę i jechać razem.

Wyjechać trzeba by w sobotę rano a powrót w niedzielę.

słuchajcie jak dla mnie można wyjechać w sobotę!! ale ja np nie mam aż tak daleko wiec raczej pojadę w niedziele :crossy: znam skrót w samej Częstochowie jestem pewien ze ominę zakorkowaną drogę dojazdową na jasną góre :icon_mrgreen: tylko nie chce jechać sam a na trasie szukać ekipy której bede mógł zrobić ogon :icon_razz: wiec pytam jeszcze raz :biggrin: ktoś wie gdzie zbiera sie ekipa z okolić Bytom Zabrze Gliwice :icon_mrgreen:

W zeszłym sezonie np. wszyscy uczestnicy owego spędu na Jasną Górę spotykali się na obrzeżach Częstochowy, na takiej Górce coś tam (nie pamiętam dokładnie nazwy) i stamtąd paradnie wjechaliśmy na J S. To cały urok tej impry, a nie śmignięcie na samą uroczystość :icon_mrgreen:

a nie lepiej jakies pole namiotowe czy cos? bo niezabardzo u mnie z funduszami bo muszę na bajure szykowac kase..

Nocleg - tutaj - http://www.mlodzi-mlodym.pl/impreza_motocyklowa.php kosztuje 35 zł od osoby i pole namiotowe też mają więc proponuję abyś zarezerwował miejsce.

Kto jedzie z okolic - LEGNICA, ZŁOTORYJA, CHOJNÓW, BOLESŁAWIEC, JAWOR, LWÓWEK ŚLĄSKI ?

Zawsze to lepiej śmignąć większą grupą.

Czolem Wszystkim :icon_mrgreen:

Podobno 20.04.2008 ma sie odbyć kolejny zlot w Czestochowie otwierajacy sezon.

Ja bedę tam (takie mam plany). Proponuje się spotkać tam na miejscu.

Miejsce do ustalenia. Kto sie przyłaczy???

Pozdrawiam Wszystkich

:crossy: :eek: :buttrock:

Świdnica się wybiera w sobotę w 7 maszyn :)