TATAKIS Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Roberto, pogody nie trzeba zaklinać, sama już się zaklęła - będzie jak drut :biggrin: A widzisz mnie w roli plecaka ? Pół forum umarłoby ze śmiechu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Zbiórka godzina 10, Tesco Górczewskatrasę zawsze można zmodyfikować i gdzieś zboczyć :banghead:Zbiorka aktualna? Ktory wariant, w koncu bierzemy? Kto bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Belgu, podjedz do Kazimierza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Belgu, podjedz do Kazimierza :banghead:a co? obiad nam postawisz? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 a co? obiad nam postawisz? :banghead: a zjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Belgu, a do Jarka nie jedziesz z nami jutro? :banghead: p.s. Ten Kazimierz to nie głupia sprawa :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dacie mi znac o ktorej... ustawka pod moim domem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Zbiorka aktualna? Ktory wariant, w koncu bierzemy? Kto bedzie?Zbiórka aktualna :banghead: Wariant pewnie ten dłuższy :evil: ale to wszystko będzie zależało ile nas będzie :crossy: a to u niektórych uzależnione jest od dzisiejszego ogniska :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mnie nie bedzie na ognisku...Klaudiusz... nie jade do Jarka... nie mam calego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mnie nie bedzie na ognisku...Klaudiusz... nie jade do Jarka... nie mam calego dnia...Obiadek? he he he he he he :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Obiadek? he he he he he he :lapad:pudlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Podwieczorek? :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Podwieczorek? ;)2 pudlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 2 pudlo.Wizyta w Sklepie z Meblami? ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wizyta w Sklepie z Meblami? ;)3 pudlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi