Fiery Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Ostateczne potwierdzenie jutro z rana. Co do trasy, zgodnie z sugestiami ominiemy trefny odcinek wzdłuż Wisły i pojedziemy przez Sochaczew:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...4,1.277161&z=10 Pozdro Edytowane 23 Lutego 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie tak rano odebrac pilota od garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) [...]Co do trasy, zgodnie z sugestiami ominiemy trefny odcinek wzdłuż Wisły i pojedziemy przez Sochaczew:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...4,1.277161&z=10 Pozdro...hehe ...ja naprawdę niczego nie sugerowałem :) ...mi dziury w drodze ...szczególnie nie przeszkadzają :) ...jednakże teraz, w kontekście zmiany trasy ...chciałbym coś zaproponować ...a mianowicie ...droga nr 50 (z Wyszogrodu do Sochaczewa) ...wydaje się być mało ciekawą ...a i tirów tam jakby więcej ...w zamian śmignijmy przez Brochów:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc....570801&t=p&z=9...nie wiem jakiej jakości jest tam nawierzchnia ...ale w Brochowie można obejrzeć kościół warowny pozdr, w Edytowane 23 Lutego 2008 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ...hehe ...ja naprawdę niczego nie sugerowałem :flesje: ...mi dziury w drodze ...szczególnie nie przeszkadzają ;) ...jednakże teraz, w kontekście zmiany trasy ...chciałbym coś zaproponować ...a mianowicie ...droga nr 50 (z Wyszogrodu do Sochaczewa) ...wydaje się być mało ciekawą ...a i tirów tam jakby więcej ...w zamian śmignijmy przez Brochów:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc....570801&t=p&z=9...nie wiem jakiej jakości jest tam nawierzchnia ...ale w Brochowie można obejrzeć kościół warowny pozdr, w dzięki za sugestie i jestem jak najbardziej za :icon_question: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak na razie, to miałem jedynie okazję naocznie przekonać się, że to Aśka jest ładna... a w każdym razie w moto katance i moto butkach, dzinach, i tym najzajebistszym "końskim ogonem" ... wyglada zabójczo :icon_question: :) w takim stroju to ja teraz tylko w autbusach się lansuję, bo na moto juz w spodniach skórzanych ;) ale i tak dziękuję :flesje: pogoda ma być ładna, więc jutro jadę na działkę ;) trochę za szybcy jeszcze dla mnie jesteście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Aktualne. Dozo na Torwarze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bleeh, jak nie urok to sraczka - nie dam rady dolaczyc od poczatku, kolo 11 pewnie dopiero sie wyrwe z Warszawy, postaram sie was przechwycic po drodze ! Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jedziemy :biggrin: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 będę :biggrin: M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja też będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja i Tatakis tez bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja też odpalę Gwiazdeczke i przybędę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Cholera zaspalem...:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No dobra... to tym co zaspali lub jeszcze śpią, pracują, kochają się, lub robią INNE BARDZO WAŻNE RZECZY, a jednak mają chęć jeszcze pouczestniczyć w tej wycieczce, proponuję zbiórkę na Lesznie o 12-stej ( w punkcie końcowym) i wyjechanie na spotkanie peletonu do kościoła warownego lub w inne miejsce ( tam gdzie będzie obiadek, bo coś przeoczyłem :banghead: ) . Do 11 zbieram peleton 2, po czym wyłączam kompa i idę odpalać... :icon_biggrin: "... dobra jak nie to idę sam..." ( Sid Leniwiec - Epoka lodowcowa 1) 12.00 Orlen12.20 odjazd. :cool: I dupa zbita!!!! Jest 12 a ja w domu, bo moto po przeglądzie w firmowym salonie :wink: nie chce zakręcić. Aku sprawne, świczki nówki, wszystko niby ok, a nie gada... Przepraszam za zamieszanie :wink: ... MAĆ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzięki za wspólne śmiganko, myślałem że was już nie znajde :biggrin: Do następnego :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi