Aśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 a co ja mówiłam o ryciu mojej działki? no! bo zemsta będzie sroga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 w ten weekend nie jade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 w ten weekend nie jade... Żony - brakDzieci - brak Co to będzie jak będą?!?!?! :) ......................znów obiad rodzinny? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak będą to zacznie uciekać z domu :) on sie w kaloryfer nie da wrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak będą to zacznie uciekać z domu :) on sie w kaloryfer nie da wrobic ;)właśnie Klaudiusz. będzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak nie będzie Klaudiusza to ja w ramach protestu przywiążę się do kaloryfera, a jak byś nie miała na działce to do kominka, no w ostateczności przywiążę się do jakiejś butelczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 obawiam się Marcinie, że zostanie Ci tylko ognisko do którego mógłbys się przywiązać. ewentualnie grill. no i wieczorem moooże piec. będziesz miał cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 znając trochę twoją działkę z opowiadań, specjalnie umieściłem 3 opcję w postaci butelczyny, ale nie mów tego Klaudiuszowi, bo jeszcze pomyśli, że nie łączę się znim w bólu i nie będę protestował przeciwko przywiązaniu do kaloryfera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 dobra! koniec tego spamu! :) przypominam-sobota. 10.30. służew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Żony - brakDzieci - brakCo to będzie jak będą?!?!?! ;) ......................znów obiad rodzinny? :biggrin:dobrze wiesz czemu mnie nie bedzie... ;) jak będą to zacznie uciekać z domu ;) on sie w kaloryfer nie da wrobic :Pdokladnie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No to dolaczam sie do imprezy :biggrin: I pytanie do Pani Kierowniczki - poniewaz, jak rozumiem, impreza bedzie polaczona z konsumpcja jadla i napojow wszelakich - czy obowiazuje wjazdowe w postaci peta kielbasy i zgrzewy piwa czy tez radosnym fantazjom kulinarnym bedziemy oddawac sie na miejscu w oparciu o zasoby miejscowe ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak masz gdzie to wszystko zapakować, to bierz :P ja z domu biorę tylko kurczaka(z racji tego, że od jutra będzie się turlał w przyprawach :clap: ), całą resztę można spokojnie kupić tuż przed działką albo w Mogielnicy. tylko Pani ze sklepiku w Tomczycach chyba na zawał zejdzie jak podjedziemy ekipą :P:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Mnie nie będzie, w sobotę o 12 odbieram DKW :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No to wezme troche prowiantu w postaci kielbasy, mam nadzieje ze grill wypali i ze bedzie komu ja jesc hehehe. A tak wogole to jest jakas lista chetnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 listy nie ma, a w związku z tym, że nie wiem kto będzie :icon_mrgreen: to mój namber 600 244 892, więc jakby sie ktoś miał spóźnić to krzyczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi