Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie nie nie! to się absolutnie nie opłaca :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 to się absolutnie nie opłaca. bo gdzie wtedy zorganizujemy sobie urodziny, hę? :) wyrzucę rodziców z domu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 wyrzucę rodziców z domu :banghead:ale tam nie popluskamy się w rzece :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 jest sadzawka :banghead: - dobra koniec spamu w tym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie nie nie! to się absolutnie nie opłaca :biggrin: :icon_twisted: a kto sie tym bedzie przejmowac?? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a kto sie tym bedzie przejmowac?? :lalag:lepiej uważa, bo Cię w sławojce zamkniemy! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 lepiej uważa, bo Cię w sławojce zamkniemy! :biggrin:"zamkniemy" tzn kto?? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 "zamkniemy" tzn kto?? :biggrin:ja i kot ze sławojki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja i kot ze sławojki :icon_mrgreen: na kota to jakis burek sie znajdzie a na ciebie to ja wystarcze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 na kota to jakis burek sie znajdzie a na ciebie to ja wystarcze :Phehehe. naiwny jesteś. albo po prostu nie widziałeś jak nasz kot ze slawojki zwany tez imprezową koteczką pogonił dwa psy wielkości dogów :P a mnie nie strasz, bo się poskarżę komu trzeba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 a mnie nie strasz, bo się poskarżę komu trzeba :banghead: a prosze bardzo!! bedzie weselej :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 a prosze bardzo!! bedzie weselej :) :crossy:a żebyś wiedział, że będzie wesoło!! ;) http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=ul...d=&sId=&x=0&y=0 tu jest działka. wyjazd w sobotę, ok. 10. kto chce nocować niech zabierze śpiworek. i piwo :clap: w domku ok. 8 osób się zmieści. jakoś.... :clap: po drodze postój w Mogielnicy w celach zakupowych i obowiązkowa wizyta w cukierni :cool: będzie grill, ognicho, kiełbaski i ziemniaczki z ogniska :bigrazz: no. to chyba tyle ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ojej, a jak będzie nas więcej niż 8 to ? :O nie mam namiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ojej, a jak będzie nas więcej niż 8 to ? :O nie mam namiotuto będziecie się musieli trochę poprzytulać w nocy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 to będziecie się musieli trochę poprzytulać w nocy :icon_mrgreen: Hehe, no juz normalnie przekonalas mnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi