hiszpan Opublikowano 17 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 trochu drogie w olek motocykle są po 100 zł max 150 za wybujane... rewelka cena za 100-150 zł! no to do OLKA! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 A co to jest qrtka Olek motcykle 8O ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 witam a jest mozliwosc zalatwienia szyby do transalp ale do modelu '95 taka turystyczna. i ile by to kosztowalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 popytaj tutaj: www.mgg.motocykle.org tutaj jest z reguły za 120-150 zł + wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 kuple kupił u olka szybe do zx6 za 50 zł i to z MRA :mrgreen: nufke oczywiscie Powiedz im jescze ile szybla dop gsx-r 750 93 przeźroczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iguana Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 czesc da rade zalatwic szybe do hondy ns125r rok 89?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Na bajzlu w Katowicach kupiłem w mgg, jakąś uniwersalną do EN 500. Fakt , mieli wybór, ale ceny niestety zaje***te :ehz: 170 PLN, 350PLN, 390 PLN, 700 PLN , qfa - o co chodzi??? Nikt nie zmusza ,to prawda, ale to jest tylko plexi.Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluss Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ostatnio namierzyłem źródło szyb motocyklowych za dobre pieniadze. Jest szeroki wybór włącznie z kolorem i kształtem (wysokością).Polecam wykonanie naprawdę ładne na poziomie MRA czy Ermax. Kupiłem do swojej sv650s ciemną turystyczną a kumplowi do VTR.jesli ktos jest zainteresowany to pomogę w zakupie, podam ceny i czas realizacji.Szukam szyby turystycznej do hondy cbr 600f f3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Szukam szyby turystycznej do hondy cbr 600f f3."Ostatnio" w poscie Hiszpana oznacza jakies 4 lata wstecz :icon_biggrin: patrz na daty wiadomości. www.mgg.motocykle.org ten link juz sie w temacie pojawił, osobiscie u nich kupowałem i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi