Skocz do zawartości

Dozownik oleju Yamaha TZR

Maxel111
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie nie przesadzajmy z tymi dozownikami... Gdyby byly takie "złe" to producent by je wycofal. Wazne jest to, by lac odpowiedni olej do dozownika, ktory go nie zapycha tak jak np Orlen 2T za 12zl.... W szosowce mozna go zostawic. Sam wyciagnalem dozownik na czas docierania i do dzisiaj go nie zalozylem, poniewaz boje się, że mogl sie rozregulowac lub go zle zaloze.

Swoja droga jestes pewny jak sam mieszasz, ale robienie mieszanki na stacji i babranie sie w oleju to juz nie jest fajne... Jak mialem dozownik to zatankowalem sie czasami za 5zl tak sobie bo potrzebowalem kawalek dojechac np. Niechcialo by mi sie teraz wyliczac ile oleju na 1 litr paliwa mam wlac.

Plusy i minusy jak ze wszystkim.

Pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/item295978060__yama...motorower_.html

najlepsze zdjecie jest przedostatnie heh ...

i te lewe lusterko ;p

albo mi sie zdaje ale chyba lagi byly w belgardach zlote? czyzby po

prostowaniu byly slady,wgniotki,rysy i je przeszlifowal papierem ;>

Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix

Mnie się wydaje, ze na tym zdjęciu to w kieszeni czegoś szuka, a nie - od razu podteksty odpowiednie... :icon_mrgreen:. Co do TZR to głównie za Waszymi ostatnimi opiniami przyjrzałem się jej dokładniej. Co mnie dziwi, facet mówi, że robił remont w tamtym roku w Czechach (bo ma blisko) i dał za to 3200zł. Teraz sprzedaje za 4600 ? Coś nie za bardzo mi się tu to widzi...

Postanowiłem jednak dołożyć trochę kasy i kupić lepszy sprzęt, nie wiem, czy kogoś to rusza w ogóle, ale jak będzie czym to w Chwalę się mam nadzieję będę mógł umieścić stosowny topic :).

Uzdrawiam i dzięki za odpowiedzi...

http://moto.allegro.pl/item295978060__yama...motorower_.html

najlepsze zdjecie jest przedostatnie heh ...

i te lewe lusterko ;p

albo mi sie zdaje ale chyba lagi byly w belgardach zlote? czyzby po

prostowaniu byly slady,wgniotki,rysy i je przeszlifowal papierem ;>

No tak lagi są w belgardzie zlote,na tym zdjeciu tez są złote tylko tak światło pada,(moim zdaniem malowanie brzydkie i był po glebie,ale ,który to nie był......) Pamiętaj ,ze czesci do belgardy są słabo dostępne,a o serwisowce to zapomnij.Poczekaj znajdz lepszą,oryginalne malowanie itp.. TZR125r (belgarda) to naprawde super motocykl polecam i warto poczekac,ja się napaliłem a pozniej ładowałem kase a pozatym to szkoda nerwow,więc poczekaj i upoluj w lepszym stanie

A nie uważacie ,ze na tej fotce z tyłu motocykla jest krzywo koło??

Aha i jeszcze jedno,jak sobie cenisz wygode to lepiej z dozownikiem :icon_mrgreen:

Pozdrawiam