Skocz do zawartości

Doradzcie w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Cerberus

a ten motor jak masz z Angli to wszystkie czesci sa takie same jak w tych z polski?

On pokazuje predkosc w milach czy kilometrach?

Nie ma zadnych problemow zeby dostac jakies pierdulko?

To twoje moto wymaga jakiegos wkladu jeszcze czy tylko wsiasc i jezdzic?

PS.

na zdjeciach tylna opona kwalfikuje sie do wymiany czy tylko sie tak wydaje?

Tak motocykl jest sprowadzany z Anglii, czesci sa wszystkie takie same i kierownice ma po wlasciwej stronie :) . Predkosc pokazuje w kilometrach, a przebieg w km lub milach (do wyboru), problemow z czesciami nie ma zadnego, moze byly jakies 2 - 3 lata temu ale ostatnio w Polsce nastapil prawdziwy wysyp SV i allegro wrecz jest zawalone czesciami do tych sprzetow, sklepy zreszta podobnie.

Motocykl nie wymaga zadnego wkladu bo przy takim przebiegu pozostaje tylko lac olej, zmieniac filtry i czekac na duzy przeglad przy 24 tys km.

Na opone oczywiscie bym opuscil...ale wlasnie jakas godzine temu byl po niego klient, motocykl obejrzal i zaklepal, takze wiec przez najblizszy tydzien moje oglosznie jest nieaktualne.

Jest tez honda vfr 400 i tez ma 60koników ale kawka jest ładniejsza

Oglądnąłem tą hondę, na bikepics.com i powiem że w ogóle mi się nię podoba :flesje:

Jak już to ta Kawa ZXR 400, jeszcze biorę pod uwage Kawasaki ZX-R250 (ściągnięcie z USA) tylko to mnie interesuje, z takiej pojemności jest uzyskiwana taka moc jak w ZXR400.

Tylko nie wiem czy się opłaca, ten motor chce potraktować, jako wstęp do przygody z jednośladami, pojeździć do uzyskania pewnych umiejętności (gł. ruszanie, sprzęgło, skrzynia, redukcja itp) a potem nabyć 600cc i pojeździć trochę dłużej, więc kupienie nowej ninjy 250, raczej mija się z celem, no chyba żebym natrafił na jakąś okazję sprzedaży np.: u dealera w USA.

Pozdro :lalag: