Słońce Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Czy wiecie gdzie mozna kupić takowy katalog? Moze być 2007- bo 2008 jeszcze chyba nie wydali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ostatnio widziałem gdzieś w butiku z gazetami w Wa-wie, a więc możesz poszukać, lub mogą mieć w miejscach gdzie sprzedają takie starsze gazety po niższej cenie w wa-wie np na zachodnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 W kazdym lepszym saloniku są, ja już mam swój własny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jaka jest cena takiego katalogu w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 dzis widziałem w nowej cenie 9,90 , a było chyba po 19 zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Majac internet po co Ci makulatura? :biggrin: http://www.bikez.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Majac internet po co Ci makulatura? :) http://www.bikez.com/ Hmm a wiesz moze gdzie jest cos takiego ze wszystkimi dostepnymi malowaniami hondy cbr roczniki od 1999 do 2003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dokładnie pod koniec roku sa po 9,90 ja kupowałem jak tylko wyszedł to dałem koło 20 plnyów, bo sobie kolekcjonuje, a teraz czekam na 2008:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Kupiłem w empiku - 9,90 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi