czaros Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 u mnie też żadne reklamy się nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 u mnie też żadne reklamy się nie pokazująWszejdlem jeszcze raz i tym razem, zadne reklamy sie faktycznie nie pojawily. Wezcie sobie jednak do serca nasze uwagi, bo wyglada na to, ze host was w trabe ...no wlasnie ;) Jesli chodzi o zmiane wystroju graficznego strony i pozbycie sie hiper-archaicznych ramek, to moja propozycja pozostaje. Potrzebuje tylko mail na jaki mam wyslac szablon. Propozycja powinna byc dla was kuszaca bo za darmoche takiego szablonu nie dostaniecie, przerobka duzo pracy was nie bedzie kosztowac, a zyskacie kompatybilnosc ze wszystkimi przegladarkami i gwarancje, ze na kazdego kompie stronka wyglada tak samo. Wiecej sie powtarzac nie bede . :wink: :biggrin: szerokiej drogi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wasza stronka wyglada teraz naprawde OK ! Do zobaczenia na trasie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 zapraszamy do odwiedzin naszej stronki jest to grupa znajomych z Piastowa i okolic dopiero zaczynamy nasza klubową działalność liczymy na dobre rady i ciekawe pomysły www.motodiablopiastow.prv.pl pozdrawiamy No !!!... nareszcie coś gdzie widać jakąś wykonaną robotę!!..Niech Wam tylko powietrze nie zejdzie a może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Fajna, ładna reklam brak według mnie ok Pozdro dla Piastowa Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 wow zmiany super : :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Strona o.k.Mieszkałem do 1997 w Piastowie, przeprowadziłem sie na drugą stronę Pruszkowa, do Komorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekp00 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Strona o.k.Mieszkałem do 1997 w Piastowie, przeprowadziłem sie na drugą stronę Pruszkowa, do Komorowa. no to zapraszamy do naszego skromnego grona - zawsze miło bedzie widzieć nowego pasjonata lub pasionatkę :D - spotkanie któresię odbędzie bedzie oczywiście spotkaniem otwartym i każdy kto będzie miał ochotę może śmiało przybywać......... naprawdę będzie nam bardzo miło jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc Piotrowi z 3miasta - DZIĘKUJĘ jak i wszystkim który wyrazili swoje opinie te dobre jaki te wytykające błędy - to nas zmobilizowało do większego wysiłku. liczymy na liczne spotkania i znajomości !! :P Pozdrawiam - Jaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Dla mnie grafika cos nie teges. Nie lubie "dark sites".Wole jasne, żywe kolory, z efektownym menu. Kontakt wywala outlook, a galeria nie zbyt efektywna (np. buttony (nast., poprz.) bez życia).Przydałoby się trochę styli w css pozapisać, dodać trochę technologii (np. smarty i php). Ale nie każdy potrafi lub chce się bawić w strona. Temat trochę nie dla mnie, ale życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Fajna stronka... oby takich wiecej :crossy: powodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dla mnie grafika cos nie teges. Nie lubie "dark sites".trudno żeby sie każdemu podobała pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi