skuterek55 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wszyscy zachwalaja okolice 3 miasta ale piekniejsze sa mniejsze miejscowosci niema takiego tloku oraz tych glin ktore tylko patrza na obce rejestracje proponuje rowy ustka poddebie mielno jestam milo przyjemnie jest co zwiedzic i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Hmm czy to nie miał byc post w formie odpowiedzi do tematu:http://forum.motocyklistow.pl/Dobre-miejsc...zem-t87944.html :banghead: :wink: :evil: :eek: :icon_question: ukaszPrzeniesiesz to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Hmm czy to nie miał byc post w formie odpowiedzi do tematu:http://forum.motocyklistow.pl/Dobre-miejsc...zem-t87944.html :P :P :banghead: :banghead: :banghead: ukaszPrzeniesiesz to ? Hmm, tak się właśnie zastanawiam, bo tamten temat w zasadzie dotyczył planów na minionego sylwka... a w tym można pospamować już ogólnie, na temat miejscowości nadmorskich ;) Także myślę, że tamten temat po prostu zamknę - bo już nieaktualny - a ten zostawimy na typowo "zimową" dyskusję :banghead: Chyba, że wolicie inaczej... Wszyscy zachwalaja okolice 3 miasta ale piekniejsze sa mniejsze miejscowosci niema takiego tloku oraz tych glin ktore tylko patrza na obce rejestracje proponuje rowy ustka poddebie mielno jestam milo przyjemnie jest co zwiedzic i tanio No i nie ma też co porównywać otwartego morza do zatoki...W sumie zależy co kto woli, albo głośne i zatłoczone 3miasto ze wszystkimi swoimi urokami i wadami, bądź też małe miejscowości - w sezonie jeszcze bardziej zatłoczone, poza nim wymarłe, ciche i spokojne. Latem oskubią Cię tak samo i tu i tam ;)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuterek55 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hmm, tak się właśnie zastanawiam, bo tamten temat w zasadzie dotyczył planów na minionego sylwka... a w tym można pospamować już ogólnie, na temat miejscowości nadmorskich ;) Także myślę, że tamten temat po prostu zamknę - bo już nieaktualny - a ten zostawimy na typowo "zimową" dyskusję ;) Chyba, że wolicie inaczej...No i nie ma też co porównywać otwartego morza do zatoki...W sumie zależy co kto woli, albo głośne i zatłoczone 3miasto ze wszystkimi swoimi urokami i wadami, bądź też małe miejscowości - w sezonie jeszcze bardziej zatłoczone, poza nim wymarłe, ciche i spokojne. Latem oskubią Cię tak samo i tu i tam ;)pzdr.W sezonie bardziej zatloczone sa wieksze miasta a w malych jest wiekszy luz widac ze nigdy nie bywales w takich miejscach co do oskubania to sie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 oj chyba ukasz nie o tym i niestety ma racje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Fajnym i sadze ze malo znanym miejscem jest Rewa. Tyle lat mieszkam stosunkowo niedaleko, a dopiero w tym roku trafilem tam wracajac z wycieczki do Pucka.W drodze powrotnej wybralem trase jak najblizej lini brzegowej, przejezdzajac przez kilka ciekawych miejscowosci... sama Rewa zszokowala mnie tym, iz czesc domow wybudowana jest praktycznie na plazy...Droga w kilku miejscach biegnie 5m od plazy i 15-20m od samej wody. Piekny widok na zatoke, choc nie ma wyzej polozonego punktu. Na plazy, na koncu czegos w rodzaju cypla jest krzyz w dosc niespotykanym ksztalcie poswiecony tym co stracili\oddali zycie na morzu-tu moze mnie ktos poprawic bo info mam od miejscowego staruszka. Mysle, ze byloby to idealne miejsce dla R.Y.B.Y (zalozyciela poprzedniego tematu) lecz nie tylko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Popieram, no i rybka całkiem, całkiem... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) jako ze od kilku lat co roku pojawiam sie w tym miejscu to skorzystam z okazji i sie wypowiem.Polska ibiza czyli Mielno :banghead: Miasteczko melanzu,narkotykow i sexu. Ja raczej wpadam tam po to pierwsze i ostatnie rzecz jasna :D.to jest moja mekka bede tam przyjezdzac co roku chocby tylko na weekend.Sami mlodzi ludzie,po ulicach wolnym tempem jezdza lanserzy pokazujac swoje lsniace 4 kolka, sporo przypakowanych karkow i mnostwo fajnych dziewczyn ;) miejscowosc nie za duza ale ze tak powiem wszystko co potrzebne zwarte wiec nie trzeba pokonywac nie wiadomo jakich odleglosci przenoszac sie z klubu do klubu itd. troszke dresiarni sie trafi no ale to jak wszedzie :) Oczywiscie tak jak zachwalilem tak odradzam ludziom ktorzy potrzebuja sie zrelaksowac, wypoczac lub wyciszyc :) MIELNO RULEZ Edytowane 26 Stycznia 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Łazy Łazy Łazy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam Kolegow i Kolezanki z Trojmiasta! Mam prosbe do was wszystkich, a mianowicie poszukuje taniego noclegu w okresie 22-25.05. Bede z zona. Byc moze macie albo znacie kogos kto wynajmuje niedrogo jakies pokoje. Bo szczerze mowiac siedze przed kompem i telefonem, wydzwaniam a tu juz wiekszosc jest pozarezerwowana. Wiadomo dlugi weekend, chyba za pozno sie za to wzialem.Za pomoc z gory dziekuje!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daris666 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam Kolegow i Kolezanki z Trojmiasta! Mam prosbe do was wszystkich, a mianowicie poszukuje taniego noclegu w okresie 22-25.05. Bede z zona. Byc moze macie albo znacie kogos kto wynajmuje niedrogo jakies pokoje. Bo szczerze mowiac siedze przed kompem i telefonem, wydzwaniam a tu juz wiekszosc jest pozarezerwowana. Wiadomo dlugi weekend, chyba za pozno sie za to wzialem.Za pomoc z gory dziekuje!!! :) Nocleg we Władysławowie wchodzi w grę ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 daris666 czytaj dokładnie wątek. Wojtas pytał o majowy weekend. Ale jak masz coś ciekawego, to podaj, na wakacje się bardzo przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daris666 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A wiec tak z ciekawych miejsc wartych odwiedzenia to :- Rewa - piękna spokojna i czysta miejscowość - Jastarnia - Chłapowo/Jastrzębia Góra- Dębki - Karwia - bardzo ładne plaże- Stilo i w/g mnie najładniejsza ze wszystkich Łeba Fakt nie doczytałem wszystkiego dokładnie - ale może komus wybierającemy się "z delegacją :( " na półwysep helski takowa informacjasię przyda . Co do miejsc noclegowych moge zaproponować kwaterę we Władysławowie.W razie jakiś pytań kontakt na PW.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi