Adam M. Opublikowano 6 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 Hej Michal, Na Allegro jest jeden do sprzedania.Jak ci sie podoba? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17597891 35 000 PLn to dużo. W Niemczech można kupić Zundappa taniej w lepszym stanie. Ten Felgrau to nie Feldgrau tylko jakiś wyblakły szary. Przede wszystkim Feldgrau był ciemniejszy i miał bardziej sinoniebieski odcień. A może tak wyszło na zdjęciu.Jest to model wyprodukowany po 1942 roku. Brak jest gumowych poduszek na ramie i pokrywy zaworów tłoczone są z blachy.Trzeba by obejrzeć tę gondolę, ale czytałem, że montowali zarówno firmy Steib, jak i ze swojej wewnętrznej wytwórni (BW 40) z tym, że te ostatnie były znacznie gorszej jakości, montowane na resorach przez co szersze. Na zdjęciu nr. 3 chyba widać resor koło zaczepu holowniczego, ale nie jestem pewiem, bo jest rozmazane Ale równie dobrze gondola w tym egzemplarzu może być od ruska. Sporo jest też braków. Niby to nie problem, ale wszystko kosztuje. Moim zdaniem 20 000 PLN to wszystkie pieniądze, jakie można za to moto zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 No i ja mam podobne wrazenia. W dodatku pradnica wyglada jak wystrugana z jednego kawalka drzewa razem z regulatorem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi