przemek3578 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dokładnie to już jutro :P Moja prywatna WĄTROBA cieszy się,że nie pojade - bo już od urodzeni małego ma bardzo dużo pracy... :icon_mrgreen: MYCIOR jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! POZDRAWIAM!!!Przemo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 idę polerować felgi i wypastować butki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak apelowałem tak i przyjadę tak że jutro się widzimy koleżanki 98 koledzy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 siemanko kolezanki i koledzy. Chyba mnei włansie stresior dopadł. Mam nadzieje ze chociarz w kosciele sie rozluźnie :icon_eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektor15 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 I w ostatniej chwili , można powiedzieć rzutem na taśmę ,odpowiadając na apel Joaśki - z Mielca i okolicy też się pojawi kilka motocykli by zroboić trochę hałasu. Do zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Spokoooo chłopaki, mi juz cisnienei skacze. Co do samej parady to przed samochodem Młodych jedzie 2-3 lub 4 moto (sa to prowadzący i oni sa juz ustaleni) i reszta motocyklistów jedzie na samochodem Młodych.Do Młodej ,od Młodej do Koscioła i z koscioła do lokalu zawsze szyk taki sam. pzdr i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) HELOŁŁŁŁŁ!To jest lista z początku tematu ,na którą wpisywaliście się dobrowolnie bez bicia etc coby zahuczeć na ŚLUBIE p. MYCIORAeditzapodam malutka liste coby wiedziec m/w czego sie spodziewac icon_mrgreen.gif1.MarcinSF2.JOAŚKA3.Aśka4.wojtas775.zielony716.krisSV7.KLAUDIUSZ-zobaczymy?8.krzychu-985 - jak bandit bedzie gotowy 9.mycha10.squad - jak czas pozwoli?111.wadir12.jeszua13.voti14.enZo15.PIOTR DUDEK - jak dozyje?16.ciemka - jak EGZ nie bedzie?17.ABG - blizej terminu cos sie okresli18.bigos - jak bedzie w PL19.DARGO...... Pozdrawiam --- Joaśka[/color] :( a mi serce krwawi bo do 10 czerwca siedzę w Mainz... Mój żal może jedynie przyćmić to że będziecie dobrze się bawić... więc bawcie się jedwabiście :)Wzniosę toast za zdrowie młodej pary a później wszystkich gości weselnych szczególnie tych od stalowych rumaków...Mycior jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej lepszej ;-) drodze życia... :)zdravim horko ps.prośba o wrzucenie fotek - cobym wiedział com stracił.... Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jeszcze raz składam gratulacje impreza super podobnie jak i towarzystwo - mam tylko pytanie jak wrzucić zdjęcia na forum z imprezy?1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No to wszystkiego NAJ NAJ NAJ na tej nowej drodze życia ! ;) Swoją drogą gdzie zabierasz już swoją żonkę na miesiąc miodowy, może motocyklem rzecz jasna w jakieś ciepłe kraje, pora idealna lato itp, :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ślub super młoda para super przejazd do malibu też super (tylko te pchające się puszki) to teraz MYCIOR od poniedziałku obowiązki męża :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608071554http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608071814http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608071910http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608071957http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608072055http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/0608072232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Widzę,że pierwsze FOCIE już są - dajcie jeszcze!!!Szkoda,że bezemnie... ;) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZIOMUŚ ;) Szkoda że z przyczyn odemnie nie zależnych nie mogłem uczestniczyć do końca. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 spoko foty ;) szkoda że moje moto nadal w naprawie..... Wszystkiego naj na nowej drodze życia !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) ja dopiero wróciłem do domu :) super wesele, super parada, chłopaki bardzo dobrze zabezpieczali przejazd, i dzieki bardzo tym wszystkim ktorzy wieczorem byli na grillu i tym ktorzy pozniej zostali na domkach... :banghead: pozdr ;) Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Bohun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi