combat Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jestem tutaj nowy wiec witam wszystkich i jednoczesnie prosze o pomoc :icon_twisted:, na imie mam Darek, rocznik '85, prawko na kat. "A" zdalem 5 listopada 2007 roku, wiec o jezdzie na motorze (jak i o samych motorach) nie wiem nic :/nie bede owijac, szukam jakiegos dobrego czlowieka-motocykliste :bigrazz: z trojmiasta, ktory pomoglby mi w ocenie tego oto motoru: http://moto.allegro.pl/item291719108_kawas...phyr_zr550.html jestem realista i wiem jak sie moze skonczyc zakup motoru typu "stan idealny" lub "nic tylko lac i jezdzic"idealne haczyki dla takich noob'ow jak ja...z gory wielkie dzieki pozdrDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jestem tutaj nowy wiec witam wszystkich i jednoczesnie prosze o pomoc :icon_twisted:, na imie mam Darek, rocznik '85, prawko na kat. "A" zdalem 5 listopada 2007 roku, wiec o jezdzie na motorze (jak i o samych motorach) nie wiem nic :/nie bede owijac, szukam jakiegos dobrego czlowieka-motocykliste :bigrazz: z trojmiasta, ktory pomoglby mi w ocenie tego oto motoru: http://moto.allegro.pl/item291719108_kawas...phyr_zr550.html jestem realista i wiem jak sie moze skonczyc zakup motoru typu "stan idealny" lub "nic tylko lac i jezdzic"idealne haczyki dla takich noob'ow jak ja...z gory wielkie dzieki pozdrDarekw sprawie tego zephyra nie pomogę bo do Gdańska mam kawałek, ale podpowiem ci inną rzecz. Nie pisze/mówi się motor tylko motocykl. Dla jednych to jedno i to samo, ale wielu MOTOCYKListów (w tym mnie) strasznie razi w oczy. Serio. Co do samego motocykla to powiem tak, że zeszłej zimy widywałem na allegro ładniejsze, nowsze w niższej cenie i lepszym stanie :flesje:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiem Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Napisz na moto3miasto.pl Jest tam trochę dobrych ludzi, może ktoś się zgodzi pomóc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 w sprawie tego zephyra nie pomogę bo do Gdańska mam kawałek, ale podpowiem ci inną rzecz. Nie pisze/mówi się motor tylko motocykl. Dla jednych to jedno i to samo, ale wielu MOTOCYKListów (w tym mnie) strasznie razi w oczy. Serio. Co do samego motocykla to powiem tak, że zeszłej zimy widywałem na allegro ładniejsze, nowsze w niższej cenie i lepszym stanie :notworthy:pozdrawiam dzieki za istotna uwage :icon_eek: jak mowilem wczesniej jestem zielony, od tego momentu bede mowic "motocykl"no niestety na pomorzu w tym momencie jakos nie moge znalesc czegos ciekawszego, moze zle szukam...no nic dalej musze czekac na pomoc...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) dzieki za istotna uwage :notworthy: jak mowilem wczesniej jestem zielony, od tego momentu bede mowic "motocykl"no niestety na pomorzu w tym momencie jakos nie moge znalesc czegos ciekawszego, moze zle szukam...no nic dalej musze czekac na pomoc...pozdrwiesz ja nie mówię że to jest złe moto. Można pojechać, obejrzeć, może coś utargować. Nie śpiesz się tylko, bo zawsze łatwo wtopić pieniądze. BTW. czemu chcesz żeby był to właśnie zr550? Edytowane 6 Stycznia 2008 przez gawlik.bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 wiesz ja nie mówię że to jest złe moto. Można pojechać, obejrzeć, może coś utargować. Nie śpiesz się tylko, bo zawsze łatwo wtopić pieniądze. BTW. czemu chcesz żeby był to włośnie zr550? po 1 jak juz bym mial jechac to z kims kto sie zna na rzeczypo 2 staram sie wszystko ogladac na zimno, czyli sie nie spieszycpo 3 na pomorzu nie ma nic ciakwszego, wiec ta kawa mnie zaciekawilapo 4 jesli chodzi o moja liste motocykli ktore mnie interesuja to tak, na pierwszym miejscu jest:1. honda cb5002. suzuki gs5003. kawasaki er54. ... np zephyr 550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 po 1 jak juz bym mial jechac to z kims kto sie zna na rzeczypo 2 staram sie wszystko ogladac na zimno, czyli sie nie spieszycpo 3 na pomorzu nie ma nic ciakwszego, wiec ta kawa mnie zaciekawilapo 4 jesli chodzi o moja liste motocykli ktore mnie interesuja to tak, na pierwszym miejscu jest:1. honda cb5002. suzuki gs5003. kawasaki er54. ... np zephyr 550i taka kolejność jest moim zdaniem rozsądna. Zephyr to niewątpliwie piękny motocykl, jednak stary konstrukcyjnie i kosztochłonny :wink: Nie wiem ile planujesz jeździć w sezonie, ani tym bardziej jakie są twoje możliwości finansowe, ale zwróć uwagę że utrzymanie zephyra będzie pewnie 2x droższe niż np cb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak masz chwilę czasu to zadzwoń do Marvela oni są dilerem Kawasaki w Gdańsku i jakiś czas temu widziałem u nich używanego Zephyra. Nie pamiętam tylko czt była to pińcetka czy 750. Ale motur był w całkiem niezłej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomasz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ZEPHYR..coz..piekny i wcale nie zbyt kosztowny w utrzymaniu...polecam jako pierwsze moto... a MARVELU stoi 550..ciemny granat jesli pamietam... tom ZEPHYR..coz..piekny i wcale nie zbyt kosztowny w utrzymaniu...polecam jako pierwsze moto... a MARVELU stoi 550..ciemny granat jesli pamietam... tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi