Pazdi Opublikowano 13 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 No to cholera mam problem. Zmierzylem i ma gardziel 28mm a w silniku mam 26mm. Myslalem wczesniej ze to jest ten ze starej Jawy co ma 26 mm przelotu. Czy można zamontować gaźnik o przelocie 28mm gdzie wczesniej byl 26mm?? Chyba że roztoczyć to połączenie gaźnika z cylindrem do 28mm. Byłbym wdzięczny za udzielenie porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 No to cholera mam problem. Zmierzylem i ma gardziel 28mm a w silniku mam 26mm. Myslalem wczesniej ze to jest ten ze starej Jawy co ma 26 mm przelotu. Czy można zamontować gaźnik o przelocie 28mm gdzie wczesniej byl 26mm?? Chyba że roztoczyć to połączenie gaźnika z cylindrem do 28mm. Byłbym wdzięczny za udzielenie porad nie mozesz dać gaźnika 28 do gardziela 26 :D ale morzesz ten gardzel rozwiercic do 28 i zrobic go w kształcie storzka i powino być gites :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 19 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 Sorki że znowu poruszam ten temat, ale on mi nadal nie daje spokoju. Mam już 3 gaźniki z Jawy ale tylko jeden kruciec i nie wiem czy go rozwiercać. Czy ktoś wie jak chodzi taki gaźniczek (z dyszami mniejszymi, tzn.: 72, 92, 40) przy Wuesce 175 z silnikiem Wiatra. Ostatnio usłyszałem że gorzej jeździ na takim gaźniku ale coś mi sie w to nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reset® Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 A mam pytanie czy gaznik Pegaz aż tak zle ci chodził ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi