mauy86 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 witam. kupilem motorek KTM exc 200 gotowe do rejestracji. pytanie moje jest takie czy musze jechac motorkiem na przeglad czy od razu do urzedu komunikacji?? a sprawa ktora mnie bardzo interesuje - czy musze miec kierunkoskazy??? bo nigdzie nie widzialem exc z kierunkami... bede wdzieczny za udzielenie mi porady :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Musisz poczytać Forum. Wszystko jest opisane, wystarczy troszeczkę chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 no ok. odnosnie dokumwntow i przepisow wszystko znalazlem lecz nie widzialem nic na temat kirunkowskazow. nie wiem najwyrazniej czytac nie umiem albo nic na ten temat nie bylo. pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no ok. odnosnie dokumwntow i przepisow wszystko znalazlem lecz nie widzialem nic na temat kirunkowskazow. nie wiem najwyrazniej czytac nie umiem albo nic na ten temat nie bylo. pozdrawiam:)) nom widocznie bo jest temat o rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi