dawidiusz25 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam po przerwie!na początku to wszystkiego najlepszego w nowym roku WAM życzę!:)oby sprzt nie nawalał!! :lalag: :crossy: :lalag: Ma ktoś z szanownego grona zdjęcie,schemat,lub cokolwiek dotyczące uchwytu pod DP na wózek?i druga sprawa szukam schematu elektrycznego stacyjki do dniepra z 6v.instalacją!bądz też całej instalacji,ale zależy mi na stacyjce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zerknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 http://arecki113.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ma ktoś z szanownego grona zdjęcie,schemat,lub cokolwiek dotyczące uchwytu pod DP na wózek? masz na mysli mocowanie montowane w gondoli, czy imadlo czy tez jego wczesniejsza wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidiusz25 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 dzięki wam za odpowiedzi! :) do ronon-a,jestem troche w tyle z tym co mi napisałeś..co to jest to "imadło'?czy to jest to co podesłał galar?a i czy można taki uchwyt zakupić czy strugac samemu?:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kloszard Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 dzięki wam za odpowiedzi! :rolleyes: do ronon-a,jestem troche w tyle z tym co mi napisałeś..co to jest to "imadło'?czy to jest to co podesłał galar?a i czy można taki uchwyt zakupić czy strugac samemu?:P Jak bede wkrótce w domu to zrobie zdjecia uchwytu u brata w dnieprze to wyśle tu bo też ma takowy, samoróbke którą znajomy sobie na eMke zespawał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak bede wkrótce w domu to zrobie zdjecia uchwytu u brata w dnieprze to wyśle tu bo też ma takowy, samoróbke którą znajomy sobie na eMke zespawał :)Nie zapomnij nas jeszcze raz uprzedzić wcześniej żebyśmy mogli się na to przygotować . i czy można taki uchwyt zakupić czy strugac samemu? Mona ta i mona ta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIETO Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Czy mógłby ktoś mi przesłać wymiary tego uchwytu pod karabin, czyli: Jakiej średnicy jest ta rura średnica wewnętrzna i zewnętrzna oraz ile ona wystaje ponad blache kosza. A może ktoś ma jeszcze wymiary skrzynki amunicyjnej byłbym wdzięczny za wymiary lub szkice czy rysunki. Z góry dziękluję za odpowidz i fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Co do skrzynki amunicyjnej to ma ona taki wymiar, że wchodzi do niej idealnie 20 piw w puszce (i nie mają prawa się poruszyć). Przydatna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi