maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Posiadam skuter Romet 777 rok 2007. I nie wiem czy mogę i jak go stuningowac.Jak ktos wie niech mi odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 silnik od pralki i bateria sloneczna :crossy: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Posiadam skuter Romet 777 rok 2007. I nie wiem czy mogę i jak go stuningowac.Jak ktos wie niech mi odpisze. A na czym ma polegać ten tuning - co chcesz uzyskać po tuningu? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A na czym ma polegać ten tuning - co chcesz uzyskać po tuningu?Chciałbym jemu silnik zdeczka zrobic!! I nie wiem co moge????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Piotrze zapewne +75 koni i 500% wiekszy moment :] Osobiscie polecam naklejki z sikajacym ludkiem daja po 5KM kazda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Piotrze zapewne +75 koni i 500% wiekszy moment :] Osobiscie polecam naklejki z sikajacym ludkiem daja po 5KM kazda :crossy:Asmodan smieszne:) A moze naprawde tak potrafisz hehe Piotr Dudek czekam na Twoje propozycje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 proponuj Piotr proponuj :crossy: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Janusz k30 moze Ty cos wymyslisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jeżeli Twój skuter rozwija pod górę 45kmh to po co go tuningować ?Chcesz brać udział w wyścigach skuterów na torze?Jeżeli tak to się chwali tylko uzyskanie ze skutera 20kM jest związane z wydatkiem co najmniej 20.000 zł. jak masz tyle to nie ma sprawy ale jak chcesz gonić po drogach publicznych na nim szybciej jak 50kmh to nie licz na moją pomoc. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Piotrze Dudek wes mi pomóż : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja juz Ci podalem propozycje... ale szczerze mowiac to poprostu nie jestem przekonany czy powinienes go tiuningowac, czy silnik sie do tego nadaje i czy osiagniesz zamierzony efekt :icon_evil: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Moj skuter tak na predkosc jest dobry bo wyciąga 75-80 km/ha z górki nawet więcej ale chciałbym zeby miał trochę wiecej mocy bo tak jak z miejsca ruszac to troche słaby jest . Więc co powiesz na to?? A czy wymienienie w nim rolek to by coś pomogło??? a woogle jakies do niego pasuja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niestety nie pomogę bo i tak przekraczasz na nim nie tylko przepisy ruchu drogowego ale i granice zdrowego rozsądku. Te pojazdy seryjnie produkowane nie są przystosowane do takich prędkości o jakich napisałeś a jazda po drogach publicznych z tymi prędkościami to zabawa ze śmiercią. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ale ja tylko się chcem dowiedziec czy sie da i czy posiada seryjne blokady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Nie pytaj o blokady na 4um tylko producenta, Romet to chyba polska fabryka ? znają język , mają stronę WWW i powinni odpowiedzieć na każde pytanie użytkownika . Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi