pierwoszow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A co Janku u nas robisz imieniny? myślałem że jutro masz urodziny!!Jana jest w czerwcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Jana jest w czerwcu :) I DLATEGO SWOJE URODZINY ROBISZ U HAMIRA ???? :) :) Hamir bardzo proszę podać adres :banghead: Edytowane 28 Lutego 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) I DLATEGO SWOJE URODZINY ROBISZ U HAMIRA ???? :biggrin: :)Hamir bardzo proszę podać adres :biggrin: Z nieoficjalnych źródeł słyszałem, że będzie to "Pub Pod Wściekłym Cycem" Sprawdzę, czy prasa nic na ten temat nie pisze. Edytowane 28 Lutego 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Z nieoficjalnych źródeł słyszałem, że będzie to "Pub Pod Wściekłym Cycem" Sprawdzę, czy prasa nic na ten temat nie pisze.prasa nie pisala ale i tak bede,a to Mirosława bylo 26 lutego wiec sie Hamir nie wykpi o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 prasa nie pisala ale i tak bede,a to Mirosława bylo 26 lutego wiec sie Hamir nie wykpi o! wszystko sie zgadza tak jak piszecie pub pod cycem :icon_mrgreen: imieniny HAMIRA :D checi na impreze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 wszystko sie zgadza tak jak piszecie pub pod cycem :icon_eek: imieniny HAMIRA :icon_biggrin: checi na impreze :icon_razz:prezent by tu trza ,hmmm nie wiem może skuterek,albo przynajmniej różowy sweterek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 prezent by tu trza ,hmmm nie wiem może skuterek,albo przynajmniej różowy sweterek?TAK WIAJA żE MUSIAłEM ZOSTAć W DOMU ,DACH TRZYMAć BY MI NIE ZWIAłO!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Cyce dzieki za wizytu,szkoda bo bylem na bazarze,ale nie odpuszcze nastepnej jazdy z wami,tylko ze rozrusznik robic chce bo wczoraj to juz zazdroscilem Sabciowi startera,chociaz w koncu odpalil i walnalem noca rundke po wolowiejasne pamietajcie o wiesniaku z wolowa Jak powszechnie wiadomo w wołowie mieszkają same wieśniaki... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jak powszechnie wiadomo w wołowie mieszkają same wieśniaki... :icon_mrgreen:swieże wiejskie powietrze jest w cenie-no i w sumie nikomu nie zaszkodziło w przeciwienstwie do perfum z sienkiewicza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Świerze powietrze jest bezcenne ! ! !Nie wiem co to będzie jak przyjdą upały. Trzeba będzie wiać. Tak na marginesie.Jak uda mi się kupić to po co bedę jechał w sobotę oraz w niedzielę aura dopisze to może zrobimy małą rundkę tak jak miało się to odbyć w zeszłą niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Świerze powietrze jest bezcenne ! ! !Nie wiem co to będzie jak przyjdą upały. Trzeba będzie wiać. Tak na marginesie.Jak uda mi się kupić to po co bedę jechał w sobotę oraz w niedzielę aura dopisze to może zrobimy małą rundkę tak jak miało się to odbyć w zeszłą niedzielę? Rundka koniecznie, z małym co nieco na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Rundka koniecznie, z małym co nieco na koniec.ci,bez rozruszników też się łapią? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ci,bez rozruszników też się łapią? :DMożna sie zapisałaś na tą rundkę??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Można sie zapisałaś na tą rundkę??? :icon_rolleyes:Sabcio! jakby co to jestem pierwszy do hola przy Nirwanie TZN.żUREK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ci,bez rozruszników też się łapią? :icon_rolleyes: Homer, jak najbardziej się łapią, byleby tylko nie musieli łapać dachu jak to miało miejsce tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi