hamir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Homer i znowu cię ominęło :banghead: Spotkaliśmy się na małych plotach w Galerii, celem omówienia wiosennej imprezy.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Homer i były tance i woda na rudych myszach dużo tracisz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Homer i były tance i woda na rudych myszach dużo tracisz :buttrock: no se w krok wypalę z tłumika z żalu,psia mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Witam.Widząc że aura dopieszcza motórzystów należałoby myślę zacząć organizację jakiegoś spotkania, ustalenia planów trochę bardziej zorganizowanego działania naszej grupy. Co wy na to? ps. a tu można sprawdzić w miarę realną pogodę na najbliższe 48h http://meteo.icm.edu.pl/gpp/ Edytowane 24 Lutego 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Witam.Widząc że aura dopieszcza motórzystów należałoby myślę zacząć organizację jakiegoś spotkania, ustalenia planów trochę bardziej zorganizowanego działania naszej grupy. Co wy na to? ps. a tu można sprawdzić w miarę realną pogodę na najbliższe 48h http://meteo.icm.edu.pl/gpp/ JESTEM ZAAA :icon_mrgreen: !!Jak Partia i pogoda pozwoli oraz doprowadzę swoją Nirvanę do życia to w przyszłą niedzielę turlnę (trudne słowo) się po Pięknych okolicach naszego miasteczka.Proponowana traska (w miarę moich możliwości i testowania sprawności sprzęta przed wyjazdem do Kletna - trening)Brzeg Dolny -> Uraz -> Pęgów -> Oborniki Śląskie -> Bagno -> Wołów -> Prawików -> Lubiąż -> Mazurowice :flesje: -> Brzeg Dolny.Trasa może nie za długa ale na razie nie wypuszczam się zbyt daleko od domciu :icon_twisted: . Hamirzdążysz złożyć moto do niedzieli? Edytowane 25 Lutego 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jesteśmy jak najbardziej zainteresowani , chociaż nie wiadomo jak aura dopisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jesteśmy jak najbardziej zainteresowani , chociaż nie wiadomo jak aura dopisze :crossy:Cyce dzieki za wizytu,szkoda bo bylem na bazarze,ale nie odpuszcze nastepnej jazdy z wami,tylko ze rozrusznik robic chce bo wczoraj to juz zazdroscilem Sabciowi startera,chociaz w koncu odpalil i walnalem noca rundke po wolowie JESTEM ZAAA :bigrazz: !!Jak Partia i pogoda pozwoli oraz doprowadzę swoją Nirvanę do życia to w przyszłą niedzielę turlnę (trudne słowo) się po Pięknych okolicach naszego miasteczka.Proponowana traska (w miarę moich możliwości i testowania sprawności sprzęta przed wyjazdem do Kletna - trening)Brzeg Dolny -> Uraz -> Pęgów -> Oborniki Śląskie -> Bagno -> Wołów -> Prawików -> Lubiąż -> Mazurowice :flesje: -> Brzeg Dolny.Trasa może nie za długa ale na razie nie wypuszczam się zbyt daleko od domciu :biggrin: . Hamirzdążysz złożyć moto do niedzieli?jasne pamietajcie o wiesniaku z wolowa Witam.Widząc że aura dopieszcza motórzystów należałoby myślę zacząć organizację jakiegoś spotkania, ustalenia planów trochę bardziej zorganizowanego działania naszej grupy. Co wy na to? ps. a tu można sprawdzić w miarę realną pogodę na najbliższe 48h http://meteo.icm.edu.pl/gpp/ja juz jestem -wasza grupa?jak tak to jade,jak nie to jade sie zapisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Cyce dzieki za wizytu,szkoda bo bylem na bazarze,ale nie odpuszcze nastepnej jazdy z wami,tylko ze rozrusznik robic chce bo wczoraj to juz zazdroscilem Sabciowi startera,chociaz w koncu odpalil i walnalem noca rundke po wolowie.Nie przejmuj się, zawsze wożę ze sobą hol. Raz ja Ciebie raz Ty mnie i jakoś się pokaturlamy. Jednakże noga czasami boli jak moto chce sobie wziąć wolne :bigrazz: jasne pamietajcie o wiesniaku z wolowaNie przesadzaj. Przecież jesteśmy z jednej parafi :flesje: ja juz jestem -wasza grupa?jak tak to jade,jak nie to jade sie zapisac Moim skromnym zdaniem jesteś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 może jakieś małe spotkanko w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jak najbardziej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 może jakieś małe spotkanko w sobotęMam rozumieć że są to zaprosiny na imienieny? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam rozumieć że są to zaprosiny na imienieny? :cool: Widzę szykuje się impreza :crossy: Kto ma imieniny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Mam rozumieć że są to zaprosiny na imienieny? :banghead: A co Janku u nas robisz imieniny? myślałem że jutro masz urodziny!! Edytowane 27 Lutego 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) A co Janku u nas robisz imieniny? myślałem że jutro masz urodziny!! Szykuje się Miła Imprezka :banghead: Wszystkiego Dobrego ;) Janku "Pierwoszowie" z okazji Urodzin, Imienin (?) Edytowane 27 Lutego 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 może jakieś małe spotkanko w sobotęJASNE TYLKO DAJCIE ZNACIA,BEDE Widzę szykuje się impreza ;) Kto ma imieniny :icon_biggrin:ja mam 25 lipca,ale to przeciez szczególik-moge przeniesc na sobote-jak nie wszystkie uroczystości to chociaż ten fragment z przyjmowaniem prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi