CYCE Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam serdecznie nowicjuszy na forum . Zdjecie zaj.... cyce .PozdrawiamyMy też serdecznie Was witamy , do zobaczenia w sobotę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A mogą być pakuły lub trociny :crossy: :P ?? Owszem ale ty bedziesz palił. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Doktor z Danusią będzie.-dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman659 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 to moze i ja wpadne ostatnio nabyłem fajny motorek pozdro dla wszystkich motocyklistów ;) :flesje: :offtopic: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Kosin - jakie stroje - wieczorowe czy na luzie (krótkie granatowe spodenki i koszulki na ramiączkach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ekipa z Trójstyku też chętna. Dopiszcie do listy:- krasnal+irkaa,- Leszek. Hamir - masz już jakieś info o noclegach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jesteśmy w trakcie negocjacji z dyrekcją kompleksu Hotelowo Sportowego. Damy znać popołudniu,fajnie że Leszek też będzie.Szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Małe pytanko kto zostaje musimy wiedzieć ile noclegów od tego zależy cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Przed chwilą rozmawiałem z Leszkiem i niestety - On nie da rady :clap: Jest mu przykro, ale naprawdę nic nie wykombinuje, jeszcze rano sytuacja była inna, ale wyszło jak wyszło.Tak więc z Bogatyni jedziemy tylko z irką, czyli dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rozmawiałem z Doktorem. Jedno z nich (Doktor lub Danusia) nie "wchłania" i po imprezce wracają do domciu. Mam zaklepane miejsce u niego w bagażniku, więc dzięki za nocleg. Oj czuję, że będzie 2w1 (do odcinki i do piekłaaaaaaa :banghead: :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rozmawiałem z Doktorem. Jedno z nich (Doktor lub Danusia) nie "wchłania" i po imprezce wracają do domciu. Mam zaklepane miejsce u niego w bagażniku, więc dzięki za nocleg. Oj czuję, że będzie 2w1 (do odcinki i do piekłaaaaaaa :crossy: :icon_razz: ) A taki ładny plan z Hamirem uknuliśmy żeby Prota umordować, ale widzę, że w ostatnij chwili się wymydilił. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wyjaśnij mi słowo "umordować" ? Może się dam wciagnąć do zabawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Oj szkoda, że nie będziemy mogli przybyć na spotkanko.....ale mam ochotę zobaczyć Wasze mordki smakosze....i chyba dopiero w lutym....ale bedzie gaz.....hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 a jest tam jakis nocleg ? w sensie motel lub cos takiego ?jesli tak to bym sie pojawil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 a jest tam jakis nocleg ? w sensie motel lub cos takiego ?jesli tak to bym sie pojawil :icon_rolleyes: Cześć jest hotel nocka w 1-os pokoju 98,00 ze śniadaniem i basenem w cenie. Jeśli chcesz dzwoń bo musze ci zrobic rezerwację. 601443378 Ewent. ostatni pociąg do wrocka o godz 21,20 pozdro Kosin a jest tam jakis nocleg ? w sensie motel lub cos takiego ?jesli tak to bym sie pojawil :notworthy: Cześć jest hotel pokój 1 os 98,00 ze śniadaniem i basenem w cenie. Ewentualnie ostatni pociąg do wrocka godz. 21.20 Jeśli chcesz pokój dzwoń zrobię rezerwację. 601443378. pozdro Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi