homer666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 To może jakąś klatkę albo przynajmniej rurkę zorganizować :clap: ?no wpisowe musi byc-ja tez debiutuje-moge ewentualnie zaspiewac,ale nie wiem czy do konca byscie wytrzymali-to juz moze lepiej postawie flaszke? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no wpisowe musi byc-ja tez debiutuje-moge ewentualnie zaspiewac,ale nie wiem czy do konca byscie wytrzymali-to juz moze lepiej postawie flaszke? :P Flaszkę jak najbardziej, ale po jednej na głowę. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Bugs Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam serdecznie nowicjuszy na forum . Zdjecie zaj.... cyce .Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A też będziemy w okolicy w ten weekend :P Kto wie, może Was nawiedzimy ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A też będziemy w okolicy w ten weekend :clap: Kto wie, może Was nawiedzimy ? :) Super :lapad: Jak będzie wiadomo daj znać, rezerwujemy miejsca w izbie wytrzeżwień. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Flaszkę jak najbardziej, ale po jednej na głowę. :) Oczewiście 3/4 literka / :icon_rolleyes: co najmniej :smile: . Super :icon_rolleyes: Jak będzie wiadomo daj znać, rezerwujemy miejsca w izbie wytrzeżwień. :lapad: Cholernie drogi nocleg mógłby to być :clap: Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) No to zapiszcie Pierwoszow + Madzia .Mam nadzieję że Hamir zadba o nas. :crossy: Edytowane 5 Stycznia 2008 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Zadbamy :lalag: Edytowane 5 Stycznia 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Spróbuję też na spotkanie namówić Doktora z Dnausią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Spróbuję też na spotkanie namówić Doktora z Danusią To i ja popracuję nad Doktorem ;) (Któreś z nich mogłoby nie pić i transport powrotny byłby zalatwiony .... ale świnia ze mnie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :D ) P.S. Wrzućcie jakiś opis lub mapkę dojazdu do miejsca kaźni ;) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Lokalizacja http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...=UTF8&z=16&om=1 Knajpa Faraon pomiędzy Intermarche i Bricomarche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W planie faja wodna. Czy może ktoś ma coś ciekawego do nabicia ??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W planie faja wodna. Czy może ktoś ma coś ciekawego do nabicia ??? :)Może wysłać jakomś przesyłke procent...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W planie faja wodna. Czy może ktoś ma coś ciekawego do nabicia ??? :icon_mrgreen: Trzyletni tytoń o smaku owocowym do fajek wodnych rodem z Egiptu ... Może nie kopie, ale za to nas nie zwiną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W planie faja wodna. Czy może ktoś ma coś ciekawego do nabicia ??? :D A mogą być pakuły lub trociny :) :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi