PitaM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ojjj teraz przyda się jakiś czas na "niezaglądanie" , przynajmniej do Faraona :wink: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: przynajmniej do początku marca ;) hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dla podtrzymania wątku :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 coby nie było że tu cisza hip hip .... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czyżby to znaczyło że szykuje się jakaś powtórka?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czyżby to znaczyło że szykuje się jakaś powtórka?? ;) I to niejedna powtórka :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać Of kors :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 To ja bym się pisał jeśli jakieś spotkanie będzie* :bigrazz: *zależy od wolnego w pracy :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać To mamy tych samych znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To mamy tych samych znajomych! Nie widziałem go 26 lat ..... ciekaw jestem co u niego ... jeździ na moto???? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi