PitaM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 krasnal napisał: Ojjj teraz przyda się jakiś czas na "niezaglądanie" , przynajmniej do Faraona :wink: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: przynajmniej do początku marca ;) hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dla podtrzymania wątku :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 coby nie było że tu cisza hip hip .... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czyżby to znaczyło że szykuje się jakaś powtórka?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 krasnal napisał: Czyżby to znaczyło że szykuje się jakaś powtórka?? ;) I to niejedna powtórka :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 LeonDrifter napisał: Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać Of kors :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 To ja bym się pisał jeśli jakieś spotkanie będzie* :bigrazz: *zależy od wolnego w pracy :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 LeonDrifter napisał: Witajcie Panowie Jak by co to chętnie się dołączę do Brzegu mam nie daleko i fajną trase a kiedyś w latach szkolnych miałem tam kolegę (Jurka Szumilasa prawie 30 lat temu) :notworthy: Gdyby sie coś zanosiło i nie pogardzicie obcym dajcie znać To mamy tych samych znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Sabcio napisał: To mamy tych samych znajomych! Nie widziałem go 26 lat ..... ciekaw jestem co u niego ... jeździ na moto???? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi