Sabcio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fotki Sabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Parę fotek http://picasaweb.google.pl/hamir56/Faraon_2Liczyłem, jestem tylko na jednej fotce :biggrin: Może Sabcia bedzie mnie widać :evil: Fotki Sabcia Wsadzisz fotki z wczorajszej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja jeszcze dziś jestem śpiący, nie zdążyłem odespać imprezy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja tylko żałuję , że tak szybko musieliśmy wracać. Następnym razem poprawimy się. Dzieki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Kosiny dziękują wszystkim przybyłym, z Wami zawsze i wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Kosiny dziękują wszystkim przybyłym, z Wami zawsze i wszędzie.O B S Ł U G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 O B S Ł U G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banghead: Czego ? grzecznie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czego ? grzecznie pytam.nastepnej takiej imprezy,bylo za...superowo,jak zwykle oganiztorzy malina,Pani Kindze niedługo wyskoczy na wierzch to co 100% męskiego składu chciałoby zobaczyć,mam nadzieje ze ubierze głębszy dekold-albo delikatny toplesik,znow wyszedlem jako ostatni,dobrze ze nie bylo lodu na drodze to mi siepiej sprzet asfaltu trzymal,bylem wsciekly za absencje na niedzielnej przejazdzce ale nie moglem-mialem pogrzeb-ale jak widac nie swój, zatem jeszcze mnie zobaczycie-ALLELUJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Homer ty marzycielu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 SabcioWsadzisz fotki z wczorajszej wycieczki Fotki z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Fotki z wyjazdusuper wam było,zazdrośc mnie wciąga,a przy okazji mam pytanie bo pojawił sie mój ''złota rączka'' i zakomunikował ze dupa z rozrusznika z powodu braku sprężynki,zatem MOST WANDET is sprężynka zgniatana czyli naciskowa o średnicy zewnetrznej 40 mm,grubości drutu okolo 1,5 mm,wysokości minimum 40 mm,dluższą sie przytnie,ma od góry patrzac zwojami schodzic w prawo w dół,pogrzebcie bracia w szpargałach moze moglibyscie mi pomoc,no to trzymam za siebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ponieważ na Niedzielę jest zapowiadana ładna pogoda:Startujemy koło 10.00 spod Faraona gdzie? Myślę że spontan nam pomoże wybrać trasę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ponieważ na Niedzielę jest zapowiadana ładna pogoda:Startujemy koło 10.00 spod Faraona gdzie? Myślę że spontan nam pomoże wybrać trasę :crossy: Hmm, nie przypominam sobie ksywki "spontan" , to jakis fajny gość? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 OBSŁUGA!!!!!Gdzie są foty z niedzieli ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Na wewnętrznym Homerku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi