Sabcio Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Homer ! ! !Już myślałem, że pielgrzymujesz do Świdnicy a potem do Kletna aby zdążyć na czas, a Ty mówisz, że cię internet odmówił posłuszeństwa i nie było o Tobie ani słychu ani widu.Raduje się me oko, że mogę przynajmniej poczytać sobie tą poezję jaka wylatuje od Ciebie z klawiaturki i biegnie po kablach wszędzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek565 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jeszcze kilka osób ;) WIEDZMIN X 1HAMIRY X 2KOSINY X 2CYCE X 2SABCIE X 3KRóLIKI X 2PIERWOSZóW x2MARCYSIEK X 2KRASNALE X2DOKTORY X2EWARYST X 1UNEK X2TOMEK VTX X2JAKUBY X2HOMER X1DARO X2TOMEK SUZI X2ŁUKASZ x2MAREK X1KETLAK X2PITAM X 2CZOPERKI X 5 ;) Hej Cyce, Zabieracie na imprezę hulajnogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszachu Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 I jeszcze ja się dopisuję do listy o ile są jeszcze miejsca WIEDZMIN X 1HAMIRY X 2KOSINY X 2CYCE X 2SABCIE X 3KRóLIKI X 2PIERWOSZóW x2MARCYSIEK X 2KRASNALE X2DOKTORY X2EWARYST X 1UNEK X2TOMEK VTX X2JAKUBY X2HOMER X1DARO X2TOMEK SUZI X2ŁUKASZ x2MAREK X1KETLAK X2PITAM X 2MSZACHU x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jeszcze kilka osób :banghead: WIEDZMIN X 1HAMIRY X 2KOSINY X 2CYCE X 2SABCIE X 3KRóLIKI X 2PIERWOSZóW x2MARCYSIEK X 2KRASNALE X2DOKTORY X2EWARYST X 1UNEK X2TOMEK VTX X2JAKUBY X2HOMER X1DARO X2TOMEK SUZI X2ŁUKASZ x2MAREK X1KETLAK X2PITAM X 2CZOPERKI X 5 :banghead: Hej Cyce, Zabieracie na imprezę hulajnogę?no ja bym wzionł swojom,ale na cicho-jeno se przypcham chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Coś mi się wydaje że będę miał problem(rodzinny) z przyjazdem. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Coś mi się wydaje że będę miał problem(rodzinny) z przyjazdem. :smile:Każdy takowy ma, wyjdźmy temu na przeciw i urwijmy sie (nawet żonie) :banghead: :banghead: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wielki Dzięki za spotkanie i Wspaniałą Zabawę ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Brzeg i inne włości impreza OK. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 i jak tam wiadomo juz co ze Świdnica? czy tylko browar sie lał... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Z wielkim bólem głowy Cyce dziękują za super zabawę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie, atmosfera super ale taka musi być jak się bawi MOTOBRACTWO!jeszcze raz dzięki ;) :biggrin: :banghead: ps o Świdnicy wszyscy zapomnieli Edytowane 30 Marca 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Też dziękuję za spotkanie....coś tam udało się ustalić z planowanych tematów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dziękujemy za świetne przyjęcie.... było super... :icon_mrgreen: Do następnego razu takiego :icon_mrgreen: i takiego :icon_mrgreen: Pita :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejka Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) słyszałem o małej wywrotce w faraonie na hulajnodze, proponuję wymianę tylnego laczkaz takim ciężko sie przewrócić :biggrin: http://www.galeria.swiatmotocykli.info/zoo...php?id_phot=333 :icon_razz: kiedy będą zdjęcia?? :cool: Edytowane 30 Marca 2008 przez siejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Parę fotek http://picasaweb.google.pl/hamir56/Faraon_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi