kubus2905 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam Dla mnie te motorki są dla dzieci widzialem kilka razy na torze jak ojciec uczyl dzieciaka latac tym to wygladalo dos pozadne i ladnie jechalo ale na twoj wzrost NIE POLECAM lepiej kupic cos wieszego z japoni za 3000 cos moze juz wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 za 3 koła to kupie skatowana japonie, pozatym 3 tys to nie 1,5tys ale i tak zaczelem sie wahac lekko. Lepiej kupic spodnie i ladnie moto przeserwisowac na wiosne , co tez pochlonie jakas sume... Chociaz zabawa na takim czyms ,nie powiem korci. Pozatym chinczyka jeszcze nie mialem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Często widziałem jak po jednym dniu jazdy te chinole nie nadawały sie już do niczego. Szkoda kasy i nerwów, chyba ze na prezent dla kogoś na komunie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Strzalkowa opinia duzo wnosi do tematu , jak kazda zreszta. No coz moze poszukam jakiejs dt setki , ah zatesknilo mi sie za endurowaniem, a kto by pomyslal, co dwa sezony na szosie robia z czlowieka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jak t oz 3 nie kupisz a pozatym dt 80 ma wieksza moc niz tamta 125 ;pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Strzalkowa opinia duzo wnosi do tematu , jak kazda zreszta. No coz moze poszukam jakiejs dt setki , ah zatesknilo mi sie za endurowaniem, a kto by pomyslal, co dwa sezony na szosie robia z czlowieka:P No wkońcu doszłeś do dobrych wniosków! :banghead: Napewno dt ci będzie dłużej służyć,pełno dostępnych częsci no i to yamaha ,a nie chinski wynalazek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 za 3 koła to kupie skatowana japonie, pozatym 3 tys to nie 1,5tys ale i tak zaczelem sie wahac lekko. Lepiej kupic spodnie i ladnie moto przeserwisowac na wiosne , co tez pochlonie jakas sume... Chociaz zabawa na takim czyms ,nie powiem korci. Pozatym chinczyka jeszcze nie mialem :buttrock:Chińczykowi zaczniesz wstawiać(prędzej czy póżniej) i zacznie się sypać.W wiosce ma 3 kolesi i teraz wiecej stoja jak jeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi