Skocz do zawartości

maly walek i kontrola

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam kumpla dupla policja na derbi senda 50ccm zarej jako moorower moto ma garnek 70 i idze ok 100 przy 90 go doje...... na radar ma 2 tyg na zgloszenie sie na przeglad z sprawdzeniem mocy i poj co ma robic jaka kara grozi za to ???

Brak uprawnień + fałszerstwo dokumentów, beknie za to jeszcze diagnosta, który wykonał przegląd(i sfałszowanie dokumentów)

Niech założy garnek 50cc, wszystkie blokady i powinno być ok...

jest stosowny temat na forum dotyczący kombinowania z rejestracją motocykli jako motorowerów. nauczysz się kiedyś szukać, zamiast zadawać n-t raz to samo pytanie?! ciesz się, że nie mam uprawnień w tym dziale :/

jsz

ps. gówniarzowi powinni ten motocykl z miejsca zabrać na parking policyjny, żeby nie miał okazji nic już przy nim kombinować

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

niechwłoży podkładki między przepustnice a przykrywkę przepustnicy co ograniczy skok manetki. jeśli na cylindrze nie ma wybitego zadnego numeru/firmy ani pojemności to wątpie żeby zdejmowali cylinder, bo po wpierwsze nie maja kluczy, nie mają umiejętności i diagnosta to nie mechanik żeby ci motor rozkręcał. zreszta z kad on by wziął uszczelki żeb ci motor złożyć?:D moc może zmierzyc na hamwni podwoziowej, których oczywiście nie ma w mniejszych miejscowościach. sam jestem ciekaw co będzie za kara, ale dla mnie to jakeś dizwne te przepisy, 2 tyg na zrobenie przeglądu,,,, kpina:P można wszystko 3 razy poskładac pozmieniać

Stosowny temat o tym już jest. Jak potrafił jechać 90 km/h to niech teraz sam martwi się jak z tego wybrnąć.

Renoma tego forum nie pozwala, aby zgodzić się na publikowanie tu sposobów jak obejść prawo czy uniknąć odpowiedzialności karnej.

ZAMYKAM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...