Gość Trasz Opublikowano 15 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 Jak ktos wie w jaki sposób zlikwidować smarowanie łańcucha niech da mi rade....Nie chodzi mi tylko o zatkanie w najprostrzy sposó dziury....Problem zaczyna sie gdy chcesz zrobić jakieś sensowne odpowietrzenie...a ono musi być bo już raz wydmuchalo mi wszystkie szczeliny w deklach...a tak sie kur.... namęczylem POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 Trasz pewnie ci nie idzie bo masz "ciepły sprzęt", widzisz jaki pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trasz Opublikowano 15 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 Dzieki.... Każdy kocha to co ma... Ja na szczeście mam Junaka..... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 "Ciepły sprzęt" :?: Co to miało znaczyć :?: Czyżby obraziłeś Junaka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 Ta zniewaga krwi wymaga !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 "Ciepły sprzęt" :?: Co to miało znaczyć :?: Czyżbyś obrażał Junaka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 "Ciepły sprzęt" :?: Co to miało znaczyć :?: Czyżbyś obrażał Junaka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2002 Narezcie .... moj iskrownik dziala poprawnie :!: :!: :!: Wszystkie poprzednie objawy zniknely po zalozeniu do iskrownika innej cewki 8) A co do bbcierania wirnika o bieguny cewki, to (przy poprzedniej cewce)minimalne (prawie ze nic) ale byly.To chyba bylo przebicie wewnatrz cewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trasz Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Obrażenie Junaka bedzie krwią karane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 "Ciepły sprzęt" :?: Co to miało znaczyć :?: Czyżby obraziłeś Junaka :?: Chodzi o kradzionego JANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 19 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Tak?? a co ma smarowanie łańcucha do kradzieży motocykla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Nie bardzo wiem, o co chodzi z tym "ciepłym sprzętem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trasz Opublikowano 25 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2002 Stary nie wiem o co Ci chodzi z tym "cieplym sprzetem" w powiazaniu z smarowaniem lancucha.......zastanow sie.....zanim bedziesz pisal nastepnym razem rzeczy ktorych przypuszczam ze nawet TY nie rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 30 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2002 Witam!Cos sie temat nieco zmienil, niz jest w temacie, a mialo byc o Junaku i jego problemach, a tu nagle dyskusja o "goracych sprzetach". Chyba nie o to w tym dziale chodzi...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 30 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2002 Czesc!Robil ktos z Was jakies doswiadczenia w Junaku z innymi gaznikami :?: Ja sam cos prubowalem z jawowskim Jikowem ( od ts350 ) ale siakos marnie wychodzilo...Macie jakies doswiadczenia, napiszcie. PS.Oryginal spelnia swoje zadania, ale w 500-tce to juz nie koniecznie... ,ale tak tylko sobie o tej 500-cie rozmyslam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi