Skocz do zawartości

rama fzr 1000

jontek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zrozum jontek musimy tak reagowac, nie nalezy naprawiac ramy i wszystko, Twoja sprawa... lecz problem nie konczy sie na tym. Ten motor pojdzie kiedys w inne rece i .... powiesz otwarcie kupujacemu ze robiles takie manewry z rama?... nie sadze a to juz jest bardzo niebezpieczne. Naprawde zmien nastawienie, przemysl to a nie odbijaj pileczki atakujacych, bo robia to w trosce o MOTOCYKLISTOW, ktorymi wszyscy tu jestesmy

Mechanika Motocyklowa

Cytat
Ostatni przykład, CBR1000RR zniszczona lewa strona ramy, została wycięta i wstawiony został odpowiadający mu odcinek z innej (też częściowo zniszczonej) czekającej już jako baza na warsztacie parającym się takimi naprawami.

Oferujący CBR-ę jest działającym prężnie sprzedawcą na alledrogo.

Powiedz jeszcze, że sprzedaje jako bezwypadkowy.......................??????????

jontek napisał:

Wiadomo jak ktoś ma inne zdanie to odrazu cham (nie wiem czy obrarzanie kogoś co kolwiek wnosi do tej dyskusji.........no ale morze Ci ulżyło i poczułeś sie lepsz). Jedyne z czym sie zgodze to to że nie znam ortografi ale to chyba niebardzo jest związane z tematem. A co do tego że jestem nieomylny to nigdy czegoś takiego nie powiedziałem i tak nie uważam (rzeczą oczywistą jest to że lepszym rozwiązaniem jest kupno nowej ramy, jednak ja chcialem wyprostować starą i oczekiwałem pomocy a nie ataku)

Wiesz jest zima ludzie sa znudzeni i nerwowi nie bierz tego do siebie ( tych co pisza tylko o ortografi olej zupełnie przewaznie tylko na ortografi ich wiedza sie konczy ) ale posłuchaj dobrej rady na temat ramy i ingerencji w głowce ramy :icon_mrgreen: kilo fazer to naprawde nie zabawka to troche ponad 140 konikow ;)

przelatałem na takim caly 2007 rok :icon_mrgreen: szkoda by było bys dołaczył do statystyki smiertelnych wypadkow :flesje:

pzdr :evil: