JanuszK30 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zrozum jontek musimy tak reagowac, nie nalezy naprawiac ramy i wszystko, Twoja sprawa... lecz problem nie konczy sie na tym. Ten motor pojdzie kiedys w inne rece i .... powiesz otwarcie kupujacemu ze robiles takie manewry z rama?... nie sadze a to juz jest bardzo niebezpieczne. Naprawde zmien nastawienie, przemysl to a nie odbijaj pileczki atakujacych, bo robia to w trosce o MOTOCYKLISTOW, ktorymi wszyscy tu jestesmy Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ostatni przykład, CBR1000RR zniszczona lewa strona ramy, została wycięta i wstawiony został odpowiadający mu odcinek z innej (też częściowo zniszczonej) czekającej już jako baza na warsztacie parającym się takimi naprawami.Oferujący CBR-ę jest działającym prężnie sprzedawcą na alledrogo.Powiedz jeszcze, że sprzedaje jako bezwypadkowy.......................?????????? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Powiedz jeszcze, że sprzedaje jako bezwypadkowy.......................?????????? I używany turystycznie przez 50-cio latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiadomo jak ktoś ma inne zdanie to odrazu cham (nie wiem czy obrarzanie kogoś co kolwiek wnosi do tej dyskusji.........no ale morze Ci ulżyło i poczułeś sie lepsz). Jedyne z czym sie zgodze to to że nie znam ortografi ale to chyba niebardzo jest związane z tematem. A co do tego że jestem nieomylny to nigdy czegoś takiego nie powiedziałem i tak nie uważam (rzeczą oczywistą jest to że lepszym rozwiązaniem jest kupno nowej ramy, jednak ja chcialem wyprostować starą i oczekiwałem pomocy a nie ataku) Wiesz jest zima ludzie sa znudzeni i nerwowi nie bierz tego do siebie ( tych co pisza tylko o ortografi olej zupełnie przewaznie tylko na ortografi ich wiedza sie konczy ) ale posłuchaj dobrej rady na temat ramy i ingerencji w głowce ramy :icon_mrgreen: kilo fazer to naprawde nie zabawka to troche ponad 140 konikow ;) przelatałem na takim caly 2007 rok :icon_mrgreen: szkoda by było bys dołaczył do statystyki smiertelnych wypadkow :flesje: pzdr :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi