pierwoszow Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) łoj łoj.....aż się boję.... Spoko Marian.panuję nad wszystkim :) Edytowane 15 Lutego 2008 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja powoli startuje .....do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja powoli startuje .....do zobaczenia.... Możecie sobie darować tego typu posty ?? :notworthy: Bawcie się jak zawsze, niech Wam Jozin zrobi dziś dobrze ..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja się kurna jeszcze muszę męczyć w robocie 3 godziny :notworthy: ale za to wieczorem poduczę cezska gry w Charliego, tak więc Prot - w sobotę nie będzie łatwo o ile jeszcze będzie o co grać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 My dojedziemy ok. 20.Do PIEEEEEEKŁAAAAA :notworthy: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Będziemy wieczorem.O ile się nie zgubimy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Może ktoś po Zosię skoczy do Poznania dla pewności ? Bo ja mogę tylko przez Wrocek ją przeprowadzić ... jakby co to Zosiu dzwoń ... :biggrin: Edytowane 15 Lutego 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wrócilim... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wrócilim... :icon_razz:Też wrócilim....dzięki za udana imprezę....ale było spokojnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Też wrócilim....dzięki za udana imprezę....ale było spokojnie....Też wrocilem. Fajnie bylo Was poznac w środowisku naturalnym :D Odmarzam przy herbatce i ciastku. Edytowane 17 Lutego 2008 przez coolargol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Odprowadziliśmy Wiedźmina do domowych pieleszy i też jesteśmy już w domu. Dzięki za jak zwykle udaną imprezę. Foty już się przesyłają. później podam link.Pozdrawiam :icon_eek: HARDCOROWCA - coolargola :lalag: ;) ps. http://picasaweb.google.pl/hamir56/200802_czechy Edytowane 17 Lutego 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 http://picasaweb.google.pl/homeJakaś lipa... nie działa... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 poprawiłem - zdjęcia się przesyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 My też meldujemy swój powrót . Dzięki za extra zabawę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kosiny też już w kapciach. Dzięki całej grupie za spotkanie. Jena rzecz mnie nurtuje, a mianowice czy Pusia sie goni ??? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi