Kosin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 :banghead:Dalekoooo, a szkoda..... Ale jaki odjazd ...... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale jaki odjazd ...... :icon_biggrin: No własnie ? Jaki dojazd ? Znaczy.. gdzie to dokładnie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tu jest link http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...11673&z=13&om=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) :banghead:Dalekoooo, a szkoda.....Dla chcącego nic trudnego.Czechy to nie Afryka :D :rolleyes: Atak znienacka :crossy: Bywacie jak widzę często w Czechach ... czy zechce ktoś pomocy udzielić i zakupy zrobić w tamtejszej aptece kjujikowi ?Jeśli ktuś odpowie na apel to bardzo proszę na PW :) pzdrkjujikPomyślimy.Podaj na PW namiar.Jak będę koło Apteki to zadzwonię.Albo podaj co potrzebujesz. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Możemy jeszcze dołączyć? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie ! * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Prot cóś ostatnio strasznie na nie ale myślę że w Brzegu mu poprawimy humor albo przynajmniej zmniejszymy ilość krwi w alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie ! *To byśmy prosili x2......ale to zdaje się Janek organizuje... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To byśmy prosili x2......ale to zdaje się Janek organizuje... Janek, Janek, ale jakby nie chciał Was zabrać to mu powiedz, że macie nasze poparcie. :crossy: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A nawet jakby co to przenocujemy u nas, na antresoli miejsca ci dostatek. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Możemy jeszcze dołączyć?Nooo spoko :flesje: Prot - wezmę kości to pogramy z cezskiem :lalag: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 :banghead:Dalekoooo, a szkoda..... A dla mnie termin... :banghead: (oczywiście, jakbyście wzięli). Bawcie sie -pewnie jak zawsze - super :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Znaczy - jedziemy. :) :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Znaczy - jedziemy. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ale musisz mieć czerwone gacie (kto był ten wie o co chodzi). :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi