adriandlugi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Proszę o pomoc.Od dłuższego czasu męczę się w demontażu kosza sprzęgłowego w jawie 50. Próbowałem podważyć go od dołu i pobić w w środek gdzie była nakrętka, ale to nic nie dało. Siedzi jak siedział... Może o czymś zapomiałem?? Nigdy nie rozkręcałem takiego silnika. Czekam na odp. Wygląda to tak: http://img292.imageshack.us/img292/7046/dsc00003ga6.jpg Edytowane 28 Grudnia 2007 przez adriandlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 podgrzej palnikiem i wtedy sprobuj podwazyc delikatnie popukujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriandlugi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 podgrzej palnikiem i wtedy sprobuj podwazyc delikatnie popukujac sprubuję tak jak muwisz, a czy rozkręcałeś taki silnik?? bo chcę się upewnić że nie ma tam jakiegoś "haka" Jeden gościu mi muwił że tam może być jakis seger do odchczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 bo chcę się upewnić że nie ma tam jakiegoś "haka" Jeden gościu mi muwił że tam może być jakis seger do odchczenia..wystarczy ściągnąć schemat silnika i zobaczyć . do tego modelu jest dosyć łatwo znaleźć w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriandlugi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 wreszcie zdjąłem ten kosz. Polałem denatem, podpaliłem i po sprawie, puknąłem kikla rady i odszedł. Dzięki za odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ale mogles poprostu uzyc jakiegos sciagacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi