jurer Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jedyne co moge powiedzieć że potwierdzam Enduromastera, dobrze pamiętasz :icon_mrgreen: Koło od kmxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A do KDX pasuję bo było napisane markerem KDX? Koło oczywiście chcę sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A do KDX pasuję bo było napisane markerem KDX?Koło oczywiście chce sprzedać !Muszę to napisać. Nie wstyd Ci, że nie umiesz (jak 80% ludzi) poprawnie pisać polskich czasowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Muszę to napisać. Nie wstyd Ci, że nie umiesz (jak 80% ludzi) poprawnie pisać polskich czasowników? hmmm, wstyd ale nie wiem o co chodzi? Lekcji j. Polskiego udziel mi na PW :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Muszę to napisać. Nie wstyd Ci, że nie umiesz (jak 80% ludzi) poprawnie pisać polskich czasowników?Master, teach him a good lesson. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tu macie foty mojej starej piasty od YZ 125 2004 dla porównania.http://w3.bikepics.com/pics/2007%5C12%5C30...131963-full.jpghttp://w3.bikepics.com/pics/2007%5C12%5C30...131962-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi