chlopekrostropek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam. Moze ktoś sie na tyle dobrze orientuje, może nawet ktoś się czegoś takiego podejmował. Szukam odpowiednika świecy NGK BR9ES dwuelektrodowego. Myslicie że jest to lepsza alternatywa niż jednoelektrodowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 A można wiedzieć z jakiego powodu szukasz zamiennika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlopekrostropek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szukam odpowiednika tej swiecy tyle ze dwuelektrodowego. Miałem dotychczas jakies badziewie i mi strasznie słabo olej przepalało miedzy innymi. Jak juz musze kupic nową to moze dwuelektrodową zeby lepiej przepalało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 nic to nie da ze bedzie miec 2 elektrody bo to idzie prad raz z jednej raz z drugiej, a nie z obu na raz.Albo regulacja gaznika, albo zmien olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kup oryginalną ngk,ja miałem kilka podrób np.do rm 250 kicz za 14 zł ,oryg.38 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi