Maneta Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wtedy zadna farbe nie da rady na kolankach. Niedwno w swojej GS500E za długo trzymałem ją na ssaniu bo sie ubierałem itd. i tak sobie chodziła na 3.tys obr a kolanka zaczęły świecić na odcinku ok.10-15cm od głowicy. To było w nocy więc efekt dobrze widoczny.Są specjalne farby do malowania kolektorów w silnikach,dokładnie nie pamiętam nazwy ale jest to jakaś technologia lotnicza, a farba(lakier) jest produktem Amerykańskim i oparta jest na technologii ceramicznej jedno jest pewne co do tej farby,bardzo droga :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 mam te techologie daleko w dupsku co jakiś czas moje rdzawe kolanko w TS przejade starym olejem i też jest idealnie czarne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi