NiceTree Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 chlopaki nie sprzet tylko umiejetnosci i wszystko jasnebez sprzętu umiejętności nie nabierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 bez sprzętu umiejętności nie nabierzesz...Prawda jest taka ze bez umiejetnosci nie nauczysz sie jezdzic ale i bez sprzetu rowniez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Prawda jest taka ze bez umiejetnosci nie nauczysz sie jezdzic ale i bez sprzetu rowniez...Wychodzi że bez umiejętności nie nabierzesz umiejętności :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wychodzi że bez umiejętności nie nabierzesz umiejętności :)widocznie:) to tez zalezy od indywidualnych mozliwosci Mam takie pytanko: czy ciezko jest znalezc w USA yzf 250 streat legal?? kilka widzialem takich na allegro ale na ebay.com ani jednej wiec nie wiem skad ludzie je biora. Jesli ktos ma taki motorek to niech napisze. Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Crossa można zarejestrować jak legalnie sprowadzisz był już o tym i szukaj bo sam pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Crossa można zarejestrować jak legalnie sprowadzisz był już o tym i szukaj bo sam pisałem.Czyli mam rozumiec ze moge zarejestrowac normalna yzf??? a jesli motor przetransportuje w kilku paczkach? Edytowane 19 Stycznia 2008 przez bambucia14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czyli mam rozumiec ze moge zarejestrowac normalna yzf??? a jesli motor przetransportuje w kilku paczkach?to znaczy uzyj szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 to znaczy uzyj szukajspoko juz znalazlem...:flesje: EDIT: i trzeba dla takiej pierdy nowego posta klepać?? Żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja planuje sobie sprawic YZF w 4- z powodu zamilowania do ENDURO i dluzszych trasek..bagienka, lasy itp.. a poza tym bardziej gustuje w 4- LADNIE ZAGADUJE itd...mysle ze mojej decyzji nie bede zalowal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi