viperPL Opublikowano 5 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 wiec: http://www.smsnet.pl/~viperpl/menu1.txt obasnienie: w technika/motocykle będą sie znajdowaly opisy (takze z prasy) poszczególnych mz`etek, prospekty i wszystko co nie jest związane ze sprawami warsztatowymi. W technika/warsztat umiescimy ksiazki servisowe, ksiazki obslugi , narzedia specjalne, katalogi zesci oraz sposoby udoskonalen naszych rumaków. W dziale nasze motorki pojawia sie nasze motocykle wraz ze szczeglowym opisem , fotkami w dziale linki wiadomo. w dziale o mnie napisze troche o mnie i duzo wiecej o moim moto natomiast dzial upload bedzie to link do mojego ftp`a który bedzie do waszej dyspozycji---wysylanie artykulów ( wszystko co ciekawe o mz) oraz w miare szczeglowych opisów Waszych motorków. ---> tutaj proponuje wysylanie na serverek archiwów .rar, a nazwa powinna posiasac waszego forumowego nicka (bede mógl zaznaczyc na www od kogo dostalem upload) ps. 1 czy taka ostateczna wersja jest do przyjęcia ? 2 Bardzo prosze o krytyke :D[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 ok zgodnie z prośbami temat bedzie przyklejony aż do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Wszystko spoko ale dlaczego mi nie dziala ta stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Wszystko spoko ale dlaczego mi nie dziala ta stronka? a u mnie działa :) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 U mnie tez Działa i bardzo dobrze ;D!!!!!!! NAZI spróbuj pozniej a napewno zadziała!!!! Powodzenia Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Mam ten sam problem co NAZI ..mi też ta stronka nie działa..nibu wszytsko jest ok ale zamiast strony pojawia tylko pusta strona :eek2: :) Pozdrowienia Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Tak był problem z serverem. Juz wszystko naprawione i dziala jak wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franki Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Z początku mi też nie chciało zaskoczyc ale teraz działa ok,choć nie moge zaobaczyć zdieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Cala www zostanie troszke przebudowana , dodane zostanie wiele wiecej materialów i spora galeria ----> ale to za jakis czas, przygotowuje sobie motorek do jezdrzenia a to troszke potrwa. Ale teraz na cieple dni lepszym rozwiazaniem jest smiganie na motocyklu niz ogladanie sajtów :D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Viper czemu nie mozna sciagnac ksiazki serwisowej MZ TS??? tzn sciaga sie ale tylko jakies 600 kB a z tego co pamietam to tam bylo ok 15 MB... a poza tym to galeria nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Viper zdradz mi jak doprowadziles aluminium do takiego polysku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi