wild Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 czy ktos jedzie transportem "pospolite ruszenie" ? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sie ma. Rozumiem,ze gonicie sprzetami do Chorzowa,bo jest nas tu jeszcze trzech(moze bedzie wiecej) i mamy taki plan,zeby pojechac bez zadnych autostrad(Jelcz,Oława itd...) troche wczesniej :bigrazz: Szukamy jakiegos normalnego miejsca dla nas i moto. Trzeba sie bedzie przespac po imprezce :P :DW sumie chętnie się zabiorę z wami. Jeszcze nie jestem pewien jak z noclegiem, proponowali mi kiedyś znajomi, muszę sie tylko upewnić, czy to dalej aktualne. Widzę, że macie mocne sprzęty - jakie prędkości planujecie rozwijać na trasie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W sumie chętnie się zabiorę z wami. Jeszcze nie jestem pewien jak z noclegiem, proponowali mi kiedyś znajomi, muszę sie tylko upewnić, czy to dalej aktualne. Widzę, że macie mocne sprzęty - jakie prędkości planujecie rozwijać na trasie? :D Jade swoim plus dwa Intrudery,maly i duzy,obydwa na springerach tak wiec szalu nie bedzie. Chcemy wyjechac wczesniej i tez bedziemy szukac jakiegos portu. Moj polski nr wysylam na PW,dzwon od niedzielnego popoludnia. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dna50 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 no ja jade z tata wyjezdzamy ok 10 z lesznamotorkiem:Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No ludzie to już dzisiaj :icon_mrgreen: My wylatujemy o 12 z radomia, Wszystkim którzy się wybierają -zaje**tego koncertu życzę :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Najpierw byla :rolleyes: ,potem :smile: ,pozniej :rolleyes: -wszystko co potrzeba,zeby nazajutrz obudzic sie z szerokim usmiechem pomimo wielkiego kaca :icon_razz: Czad,jazda,zabawa i oby jak najczesciej :biggrin: Pzdr dla wszystkich takich klimaciarzy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 No masakra, super koncert, Meta naprawde fajnie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja też byłem,co prawda nie motocyklem,ale koncert super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi